Клаксвік – Ференцварош. Чи продовжать фарери свою переможну серію?

11 липня в рамках 1/8 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів на арені «Ві Джупумуйрар» (Клаксвік) поміряються силами команди «Клаксвік» і «Ференцварош».

Наші експертні прогнози та аналіз гри Клаксвік проти Ференцварош

«Клаксвік»

«Клаксвік» — одна з найсильніших команд на внутрішній арені, на рахунку команди 20 перемог у національному чемпіонаті Фарерських островів. Водночас у Європі «синьо-білі» завжди виступали невдало, жодного разу не зумівши подолати кваліфікаційний відбір. До нового турніру хлопці «Маньє Хосета» знаходяться в оптимальній формі, команда стабільно перемагає в 11 зустрічах поспіль. Відмінно проявив себе Клаксвік і в останньому матчі чемпіонату Фарерських островів, зламавши вдома опір ХБ Торсхавн 2:0.

На внутрішній арені команда не має конкурентів.

Ференцварош

«Ференцварош» має значно кращу історію виступів у Європі, угорці регулярно проходять кваліфікаційні раунди, демонструючи при цьому якісний рівень гри. У минулому сезоні «зелені орли» виступили більш ніж гідно, дійшовши до 1/8 фіналу плей-офф Ліги Європи. У цьому сезоні підопічні Станіслава Черчесова також здобули право на участь у Лізі чемпіонів, вигравши національний чемпіонат.

Зараз «Ференцварош» підтримує форму в вантажних потягах, в останньому матчі команда впевнено розібралася з румунським «Ботошані» 3:0.

Клаксвік – Ференцварош

Факти проти Клаксвіка проти Ференцвароша

  • Клаксвік ви зіграли останні 11 матчів сезону;
  • Понад 2,5 м’яча, зіграних у 5 з останніх 7 ігор Клаксвіка сезону 1,75.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в успіху угорців. Котирування на перемогу Клаксвіка становили 7,00. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,60. Котирування зупинилися на Вікторії Ференцварош, на рівні 1,41. Букмекер чекає голів від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 2.04, «Тотал більше 2.5» з котируванням - 1.75. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Клаксвіку» не вистачає зірок з неба на міжнародній арені, для команди головне отримати безцінний досвід у міжнародних змаганнях. «Ференцварош» ставить перед собою завдання-максимум — вихід у групу Ліги чемпіонів. Враховуючи тонус гри господарів, їх чудову форму на внутрішній арені, а також фактор домашнього поля. Думаю, господарі зможуть дати бій угорцям, які зараз не мають ігрового тонусу, та й класом не настільки вищий за господарів. Плюсовий гандикап на господарів виглядає як оптимальний матч: Клаксвік не програє більше 1 м'яча - фора 1 (+1,5) - 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0