Астана – Динамо Тбілісі. Чи продовжать казахи вигравати вдома?

12 липня в матчі 1/8 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА на «Астана Арені» (Астана) поміряються силами клуби «Астана» і «Динамо» Тбілісі.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Астана» – «Динамо» Тбілісі

«Астана»

«Астана» - найкращий футбольний клуб Казахстану в сучасній історії, команда регулярно пробує свої сили в чемпіонатах Європи. Поки що найкращим сезоном для «городян» є сезон 2015-16, коли команда пробилася до групи Ліги чемпіонів. Перед початком нової відбіркової кампанії підопічні Григорія Бабаяна також набрали хороший хід, команда на внутрішній арені не знає поразок вже 15 зустрічей поспіль. В останньому матчі казахстанської Прем'єр-ліги "жовто-сині" також продемонстрували клас, обігравши на виїзді "Каспій Актау" з рахунком 2:1.

Не в найкращому настрої «Астана» підходить до єврокубків, втративши на вихідних путівку до півфіналу Кубка країни «Ордабаси» з рахунком 0:2.

Динамо Тбілісі

Динамо Тбілісі теж не пасе задніх, команда регулярно пробує свої сили в Європі. Правда, грузини там довго не досягали успіхів, останній раз команда грала в групі Кубка УЄФА в сезоні 2004-05. Відтоді у «блакитно-білих» були спроби, але вдалими їх назвати не можна. Цей сезон підопічні Георгія Чіабрішвілі розпочнуть свій шлях у кваліфікації Ліги чемпіонів, адже команда є чинним чемпіоном Грузії.

Перед початком кваліфікації тбіліське "Динамо" поповнило свою колекцію Суперкубком країни, обігравши в серії пенальті батумське "Динамо" (1:1, 2:1).

Астана – Динамо Тбілісі

Астана – Динамо Тбілісі факти

  • «Астана» не зазнає поразок у 15 з останніх 16 матчів сезону;
  • Менше 2,5 голів в 11 з останніх 15 ігор Астани сезону 1,82.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. Котирування на успіх Астани склали 1,81. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,50. Котирування зупинилися на перемозі тбіліського «Динамо» на рівні 4,10. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результативності. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.82, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.88. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Астана» показує хороший рівень гри, вона знаходиться в хорошій формі, а головне – добре виступає перед своїми трибунами. Динамівці переконливі, команда також мотивована боротися за продовження боротьби на турнірі. Враховуючи фактор домашнього поля, ігровий тонус і трохи вищий рівень гравців у складі, вважаю, що хлопці Бабаяна переможуть. Жовто-сині зможуть підібрати ключі до воріт грузинів: перемагає "Астана" - 1,81.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0