Фенербахче - Црвена Звезда. Чемпіон Сербії продовжив переможну серію на PARI Premier Cup?

У середу, 12 липня, на стадіоні "Смена" в Санкт-Петербурзі відбудеться поєдинок "Црвена Звезда" - "Фенербахче" в рамках Кубка PARI Premier.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фенербахче" – "Црвена Звезда".

Фенербахче

Фенербахче тільки почав свій турнірний шлях у Прем'єр-кубку, а його суперник Црвена Звезда вже проводить останній матч у турнірі. Клуб зі Стамбула готується до кваліфікації Ліги чемпіонів і потихеньку набирає форму. У турецьких команд прийнято набирати форму поступово, а в матчі з «Зенітом» було помітно, що «Фенер» поки що тільки вийшов з відпустки.

Головний тренер "Фенербахче" Ісмаїл Картал у грі з "Зенітом" не використовував ряд лідерів, замінивши лише деяких з них. Наприклад, головний літній новобранець Фенербахче Едін Джеко так і не зіграв, як і лідер півзахисту Кадіоглу. Турецький клуб не поспішає нарощувати форму, оскільки лише наприкінці липня почне виступи в Лізі чемпіонів, а його перший суперник не вселяє страху – ним, швидше за все, буде молдавський «Зімбру».

Црвена Звезда

Црвена Звезда готується до Ліги чемпіонів, де сербський чемпіон автоматично кваліфікується до групового етапу завдяки тому, що Сербія піднялася в таблиці коефіцієнтів УЄФА минулого сезону. Відчутно, що команда з Сербії дійсно заслуговує на участь у Лізі чемпіонів, адже їй досі немає рівних у PARI Premier Cup і з високою ймовірністю саме Црвена Звезда стане її переможцем.

Якщо сербська команда виграла з «Зенітом» з рахунком 2:1, то «Нефтчі» була розгромлена вщент з рахунком 4:0, а «Црвена Звезда» показала всі свої найкращі якості в атаці. Осман Букарі провів чудовий матч, відзначившись голом і асистом. Таке ж досягнення у Стефана Мітровіча.

Фенербахче - Црвена Звезда

Факти про матч "Фенербахче" - "Црвена Звезда".

  • З квітня «Фенербахче» програв лише один раз у всіх турнірах, поступившись чемпіону Туреччини «Галатасараю»;
  • У минулому сезоні в Лізі Європи Црвена Звезда грала з представником Туреччини - Трабзонспором і вдома перемогла 2:1, поступившись на виїзді з таким же рахунком;
  • Црвена Звезда не програвала в офіційних матчах з листопада, коли програла в Лізі Європи Монако;

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитом у цій грі букмекерська контора 1xbet бачить Фенербахче – на перемогу віце-чемпіона Туреччини можна поставити з коефіцієнтом 2,1, на нічию дають котирування 3,7, а от на те, що виграє Црвена Звезда – 3,3. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Поки що Фенербахче тільки гойдається в турнірі і в першому матчі з Зенітом не зміг показати себе в атаці з кращого боку. «Црвена Звезда» розігрілася і йде, але в цій грі їй достатньо зіграти внічию, щоб виграти Прем'єр-кубок, тоді у «Фенербахче» не буде шансів наздогнати чемпіона Сербії. Невідомо, чи ставить перед собою чемпіон Сербії завдання виграти цей турнір, але «Црвена Звезда» цілком здатна впоратися із завданням не програти в цій грі. Пропонуємо ставку на те, що Црвена Звезда не програє за 1,73.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0