США проти Панами. Чи підтвердять американці статус фаворита?

У четвер, 13 липня, на Snapdragon Stadium відбудеться матч півфіналу Золотого кубка КОНКАКАФ між збірними США та Панами.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу США проти Панами

США

Збірна США в чвертьфіналі Золотого кубка КОНКАКАФ лише в серії пенальті зуміла обіграти збірну Канади та отримати путівку до наступного раунду турніру. Але в цілому на Gold Cup американці виступають солідно, впевнено виграли свою групу і не програли жодного матчу.

Головне завдання американської збірної - виграти цей турнір, і команда, безумовно, розраховує обіграти Панаму в півфіналі. Саме Сполучені Штати мають взяти контроль над грою та діяти першими з позиції сили, і така тактика цілком може принести їм успіх.

Панама

Панама в останньому турі турніру досить несподівано перемогла збірну Катару з рахунком 4:0. Чудові результати панамці демонструють і в Золотому кубку КОНКАКАФ: команда ще не програвала і заслужено увійшла до четвірки лідерів цього турніру.

США історично вважалися дуже незручним суперником для збірної Панами, тому центральноамериканцям дійсно доведеться показати свій найкращий футбол, щоб потрапити до фіналу турніру. Якщо команда зуміє реалізувати свій потенціал і зіграти надійно в обороні, то матиме хороші шанси зробити сенсацію.

США проти Панами

Факти США проти Панами

  • Востаннє суперники грали між собою у 2022 році: США перемогли Панаму з рахунком 5:1;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між суперниками різного рівня ставка на те, що «обидві команди заб'ють», становила 2,24;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами різного рівня ставка на туберкульоз (2,5) була 1,98;
  • Збірна США не програє вже десять матчів поспіль на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на півфінальний матч Золотого кубка КОНКАКАФ: на перемогу США можна поставити 1,43, на нічию — 4,50, на Перемога Панами за 8.00. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Збірна США по праву вважається фаворитом майбутнього поєдинку, адже вона перебуває у чудовій формі та демонструє чудові результати на цьому турнірі. Панамець підійде до цієї зустрічі як аутсайдер, який цілком може зіграти для власного задоволення, адже вже домігся успіху в цьому розіграші змагань. Перспективним варіантом прогнозу є ставка на фору 1 (-1) за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0