Нешвілл – Філадельфія Юніон. Чи продовжать господарі домашню переможну серію?

13 липня у поєдинку регулярного сезону MLS зійдуться «Нешвілл» і «Філадельфія Юніон». Матч прийме арена «Джеодіс Парк» (Нешвілл).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Нешвілл» проти «Філадельфія Юніон».

Нешвілл

Нешвілл продовжує лихоманити, команда здобула лише дві перемоги в п'яти екстремальних зустрічах. Підопічні Гері Сміта також провалили останній матч регулярного чемпіонату, поступившись на виїзді з мінімальним рахунком Чикаго Файр 0:1. Варто відзначити, що «музиканти» мали ігрову перевагу, але навіть це не врятувало їх від помилок у першому таймі. "Нешвілл" посідає друге місце в турнірній таблиці Сходу з 38 очками після 22 ігрових днів і співвідношенням 30:17 забитих голів на концерт.

Вдома «музиканти» виступають значно переконливіше, клуб не знає поразок вже 10 зустрічей поспіль на всіх рівнях.

Філадельфійський союз

Філадельфія Юніон програла чергу, команда програє другий бій поспіль. В останньому матчі "синьо-сині" на виїзді перемогли "Лос-Анджелес Гелаксі" з рахунком 1:3. Підопічні Джима Кертіна гідно трималися, але господарі були більш мотивовані, що й принесло їм перемогу. Єдиний гол за свій рахунок у гостей забив Уре.

"Філадельфія Юніон" займає шосту позицію в східній турнірній таблиці з 34 очками після 21 гри та співвідношенням 35-24 м'ячі.

Нешвілл – Філадельфія Юніон

Нешвілл проти Філадельфії Юніон факти

  • Менше 2,5 голів, зіграних в останніх 4 іграх у всіх змаганнях «Нешвілл» проти «Філадельфії» 1,87;
  • Загалом менше 2,5 голів в останніх 4 іграх Нешвілла в MLS;
  • У 5 з останніх 6 ігор Філадельфії в MLS було забито більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій грі віддають перевагу господарям поля. Котирування успіху «Нешвілла» становили 2,06. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,46. Котирування Victorian Philadelphia Union зупинилися на 3,56. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.87, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.93. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Нешвілл нестабільний, через що команда відстала від лідера Сходу. Філадельфія Юніон діє з перемінним успіхом, при цьому команда не повинна втрачати місце в зоні плей-офф. Підопічні Сміта виграють поєдинок, «музиканти» за рахунок надійної гри вдома зможуть взяти верх над «синьо-синіми». Вирішальну роль зіграє фактор домашнього поля: перемога «Нешвілла» - 2,06.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0