Ямайка проти Мексики. Яка команда вийде до фіналу турніру?

У четвер, 13 липня, на стадіоні Elligent Stadium відбудеться поєдинок між збірними Ямайки та Мексики в рамках півфіналу Золотого кубка КОНКАКАФ.

Наші експертні прогнози та аналіз проти Ямайки та Мексики

Ямайка

Збірна Ямайки на чвертьфінальному етапі Золотого кубка КОНКАКАФ мінімально перемогла збірну Гватемали з рахунком 1:0. Збірна Ямайки вже може взяти цей турнір в актив, адже вихід до півфіналу вважається для команди серйозним і хорошим досягненням.

Не забувайте, що збірна Ямайки ще не програвала на турнірі, а на груповому етапі зіграла внічию із зірковою збірною США. Апетит приходить разом з їжею, тому не виключено, що збірна Ямайки спробує здивувати футбольну громадськість у півфінальній зустрічі.

Мексика

Збірна Мексики впевнено пройшла до півфіналу Золотого кубка КОНКАКАФ, обігравши в останньому турі збірну Коста-Ріки. Цікавий факт: збірна Мексики єдина серед усіх півфіналістів програла на турнірі. На груповому етапі мексиканці поступилися Катару (0:1).

Але навіть ця поразка не вплине на розклад сил і мотивацію команди в майбутньому півфінальному матчі. Мексиканці прекрасно розуміють, що вони будуть фаворитами такої гри і намагатимуться докласти максимум зусиль, щоб вийти у фінал турніру. Саме від збірної Мексики в майбутньому матчі очікують агресивних і результативних дій в атаці.

Ямайка проти Мексики

Ямайка проти Мексики факти

  • Востаннє суперники зустрічалися між собою в березні 2023 року: Мексика та Ямайка зіграли внічию 2:2;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками різного рівня ставка на те, що «обидві команди заб'ють» становила 2,18;
  • У трьох з останніх п’яти матчів між командами різних рівнів ставка на тотал-овер (2,5) становила 1,83;
  • Збірна Ямайки не програла жодного матчу на цьому турнірі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на другий півфінальний матч Золотого кубка КОНКАКАФ: на Ямайку можна поставити 9,10, на нічию — 5,00, на Мексику — 1,36. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У другому півфінальному матчі Золотого кубка КОНКАКАФ також є явний фаворит на думку букмекерів – збірна Мексики. Склад збірної Мексики виглядає набагато солідніше, ніж у збірної Ямайки, та й історично Мексика перемагала свого нового суперника значно частіше. Якість гравців мексиканської збірної має зіграти вирішальну роль у цьому матчі, тому ставка на фору 2 (-1,5).

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0