Зеніт проти ЦСКА. Чи вдасться армійцям обіграти фаворита сезону?

15 липня в матчі за Суперкубок Росії на «Ак Барс Арені» (Казань) міряються силами клуби «Зеніт» і ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Зеніт» – ЦСКА

Зеніт

Минулий сезон «Зеніт» провів у хорошому темпі, що дозволило клубу збільшити перевагу над усіма конкурентами. Правда, петербуржці недооцінили значення Кубка країни для себе, через що команда вилетіла з турніру в 1/16 фіналу. Хлопці Сергія Семака після цієї невдачі зробили правильні висновки, тож команда показала себе на висоті в чемпіонаті, здобувши чергове золото РПЛ. Зараз в активі «синьо-біло-синіх» 10 перемог у топ-чемпіонатах.

Готуючись до сезону, «Зеніт» провів три товариські матчі, в останньому з яких зіграв унічию з «Фенербахче» 0:0.

ЦСКА

Минулий сезон ЦСКА провів нестабільно, часом команду лихоманило. Тим не менш, хлопці Володимира Федотова до кінця зібралися, таки зумівши пробитися до другого етапу в Прем'єр-лізі. У Кубку Росії "червоно-синім" вже не було рівних, команда виграла трофей, обігравши у фіналі "Краснодар" у серії пенальті - 2:1. Кубок став першим трофеєм для "солдат" за останні 10 років. ЦСКА теж готується до відновлення сезону, у москвичів вже є три товариняки.

В останній зустрічі «червоно-сині» переборщили з тактикою, що призвело до поразки від московського «Динамо» з рахунком 3:6.

Зеніт проти ЦСКА

Зеніт – ЦСКА факти

  • Зеніт не програвав ЦСКА в 10 з 11 останніх очних зустрічей;
  • Зеніт не програє в останніх 10 офіційних матчах;
  • Більше 2,5 голів у 6 з останніх 8 ігор ЦСКА 1,88.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами кубкової зустрічі букмекери бачать гостей Санкт-Петербурга. Котирування успіху «Зеніту» склали 1,83. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,10. Котирування зупинилися на перемозі ЦСКА, на 4.40. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результативності. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.93, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.88. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Зеніт» зазвичай ставить перед собою амбітні цілі, команда має намір виграти всі титули. ЦСКА також хоче поповнити колекцію трофеїв, але поки кадровий потенціал москвичів поступається суперникам. Враховуючи статистику очних зустрічей команд, кадровий склад і рівень виконавців, думаю, хлопці Семака здобудуть ще один трофей. Пітерцям немає рівних на внутрішній арені: перемога "Зеніту" - 1,83.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0