Сан-Паулу проти Сантоса. Чи продовжать господарі безпрограшну серію цього сезону?

16 липня в матчі 16-го туру бразильської Серії А на «Морумбі Арена» (Сан-Паулу) поміряються силами клуби «Сан-Паулу» і «Сантос».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Сан-Паулу проти Сантоса

Сан-Паулу

«Сан-Паулу» не зміг розвинути успіх у чемпіонаті, в останньому поєдинку чемпіонату Бразилії зігравши внічию з «Брагантіно» 0:0. Підопічні Дорівала Жуніора провели зустріч другим номером, тож у цій ситуації нічия для «триколірних» стала позитивним результатом. Сан-Паулу посідає 8-е місце в турнірній таблиці Серії А, набравши 22 очки та коефіцієнт пропущених м'ячів 18:13.

Вдома «триколірні» виступають непогано, команда здобула 6 перемог після 7 домашніх зустрічей.

Сантос

Сантос не може перемагати з 18 травня, накопичивши за цей час невдалу серію з 12 матчів на всіх рівнях. Лише в останньому матчі чемпіонату удача посміхнулася хлопцям Одаїра Ельмана, команда вдома розгромила Гояс 4:3. Варто зазначити, що «рибам» довелося викластися по максимуму, щоб у самій кінцівці вирвати перемогу з рук суперника. Голи у господарів забили Леонардо (дубль) і Мендоса (дубль).

"Сантос" посідає 13-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Бразилії з 16 очками та співвідношенням м'ячів 15:19.

Сан-Паулу проти Сантоса

Факти Сан-Паулу проти Сантоса

  • Сантос пропустив принаймні 3 голи в останніх 3 матчах бразильської першості;
  • Менше 2,5 голів, зіграних в останніх 3 матчах Сан-Паулу в чемпіонаті Бразилії 1,59;
  • В останніх 3 матчах Сантоса в чемпіонаті Бразилії було забито більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. Успіх котирувань Сан-Паулу склав - 1,67. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,65. Котирування зупинилися на Victoria Santos, близько 5.00. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.59, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.29. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Сан-Паулу проводить середній сезон, з чудовою грою вдома, очки даються команді з великими труднощами. Гра гостей не відрізняється якістю, навіть вдома «риби» не регулярно набирають очки, але на виїзді одна з найгірших у країні. Зважаючи на гру команд, я думаю, що господарі зможуть здобути ще одну перемогу перед своїми трибунами: перемога Сан-Паулу – 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0