Форталеза проти Куяби. Чи продовжать господарі безпрограшну серію вдома?

16 липня в рамках 15-го туру бразильської Серії А на арені «Кастелао» (Форталеза) поміряються силами команди «Форталеза» і «Куяб».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Форталеза проти Куяби

Форталеза

Форталеза поступово наближається до лідируючої групи, в останньому матчі чемпіонату Бразилії команда вдома з мінімальним рахунком обіграла Атлетіко Паранаенсе - 1:0. Хлопцям Хуана Пабло Воєводи довго не вдавалося пробити оборону гостей, лише в самій кінцівці пощастило Пікачу, саме його гол виявився переможним. Форталеза посідає 7-е місце в турнірній таблиці Серії А, набравши 23 очки з різницею м'ячів 16:11.

Сталеві триколірні переконливо грають вдома, зібравши 13 безпрограшних поспіль на всіх рівнях.

Куяба

Куяба чіпляється за очки в другому матчі поспіль у чемпіонаті Бразилії, цього разу команда на рідній землі зламала мир з Баїєю 1:1. Підопічні Антоніу Олівейри вийшли вперед у першому таймі, Дейверсон реалізував пенальті. Голд не зумів утримати перевагу, Емперьор випадково зрізав м'яч у власні ворота.

Куяба посідає 14 місце в турнірній таблиці Серії А, в активі клубу 16 очок, різниця м'ячів 13:17.

Форталеза проти Куяби

Форталеза проти Куяби: факти

  • Було забито менше 2,5 голів у 8 з останніх 9 матчів Куяби в Liga Liga 1,69;
  • Форталеза не програвала в останніх 13 домашніх іграх.
  • У 6 з останніх 7 матчів Форталези було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. Успіх Форталези котирувався в 1,65. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,80. Котирування зупинилися на Victoria Cuiaba, близько 5.00. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.69, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.11. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Форталеза проводить гідний сезон, головна причина прогресу – сильна гра вдома. Куяба діє більш скромно, головне завдання «золотих» - зберегти прописку в еліті. Зважаючи на домашню гру хлопців Войводи, «леви» здобудуть ще одну перемогу вдома, зміцнивши позиції в турнірній таблиці чемпіонату Бразилії: перемога Форталези – 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0