Цинциннаті проти Нешвіля. Чи продовжать господарі безпрограшну серію вдома?

16 липня в матчі регулярного чемпіонату MLS на стадіоні TQL (Цинциннаті) поміряються силами клуби «Цинциннаті» та «Нешвілл».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Цинциннаті" проти "Нешвілла".

Цинциннаті

Цинциннаті перервав триматчеву серію без перемог у чемпіонаті, зламавши опір Нью-Йорк Ред Буллз на виїзді з рахунком 2:1. Хлопці Пет Нунана майже весь бій провели в ролі наздоганяючих, лише в кінцівці включилися гості, зумівши дотиснути «червоних биків». У складі «помаранчево-синіх» голи відзначилися Акоста та Нвободо. Цинциннаті посідає 1-е місце на Сході, набравши 48 очок після 22 ігрових днів, з різницею м'ячів 36:24.

На своїй території «помаранчево-сині» виступають просто чудово, здобувши після 11 зустрічей 10 перемог і одну нічию.

Нешвілл

Нешвілл програє другий матч поспіль, цього разу команда вдома поступилася Філадельфії Юніон 0:2. Підопічні Гарі Сміта не розраховували на потужну відповідь від гостей, тому команда опинилася в ролі наздоганяючої. У другому таймі "музиканти" залишилися в меншості, спочатку з поля були видалені Ловітц, а потім Мур, тим самим поховавши надії клубу хоча б на нічию.

"Нешвілл" посідає 3-е місце в конференції, набравши 38 очок після 23 ігор, з різницею м'ячів 30:19.

Цинциннаті проти Нешвіля

Факти про матч Цинциннаті проти Нашвілла

  • Менше 2,5 голів, зіграних в останніх 5 іграх Нешвілла в MLS 1,87;
  • Більше 2,5 голів, забитих в останніх 5 іграх Цинциннаті в MLS;
  • Цинциннаті не зазнав поразки в 13 з останніх 14 матчів MLS.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій грі віддають перевагу господарям поля. Котирування успіху Цинциннаті становили 1,89. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,53. Котирування зупинилися на Nashville Victorian на 4.13. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.87, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.93. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цинциннаті знову набрав обертів, клуб не має наміру віддавати першу сходинку. Останніми тижнями «Нешвілл» повністю розслабився, і команда грає особливо погано на чужому полі. Тож у найближчій грі підопічні Нунана переможуть, «помаранчево-сині» за рахунок домашнього поля та найкращих умов переважатимуть кризових «музикантів», особливо вдома: перемога Цинциннаті – 1,89.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0