Сіетл Саундерс – Даллас. Чи перервуть гості свою смугу поразок на виїзді?

16 липня в матчі регулярного чемпіонату MLS зійдуться команди Сіетл Саундерс і Даллас. Матч прийматиме «Люмен Філд» (Сіетл).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сіетл Саундерс" проти "Далласа".

Сіетл Саундерс

Сіетл Саундерс перервав відрізок із трьох зустрічей поспіль за очками, в останньому матчі MLS поступившись на виїзді Сан-Хосе Ертквейкс 0:2. Переконливіше в ігровому плані виглядали підопічні Браяна Шметцера, але у футболі все вирішують моменти, яких у ехолотів практично не було. "Сіетл Саундерс" посідає 3 місце на Заході з 35 очками після 23 ігор і різницею м'ячів 28:22.

Загалом синьо-зелені вдома виступають непогано, після 12 зустрічей команда здобула 6 перемог і 3 нічиїх.

Даллас

Даллас програє другий бій поспіль, цього разу команда програла на виїзді Колорадо Репідс 1:2. "Баффалоз" першими забили гол, Джанкуа виклався на славу, хоча до перерви суперник відновив рівновагу, після чого у другому таймі добив підопічних Ніко Естевеса. Даллас посідає 7-е місце в західній турнірній таблиці, набравши 29 очок після 22 зустрічей, при різниці м'ячів 24:25.

На виїзді "буйволи" повністю розвалилися, команда не може виграти вже 5 зустрічей поспіль.

Сіетл Саундерс – Даллас

Сіетл Саундерс – Даллас: факти

  • Сіетл не зазнав поразки в останніх 16 домашніх матчах проти Далласа в усіх турнірах.
  • У 8 з 10 останніх матчів MLS Сіетла було забито менше 2,5 голів;
  • Менше 2,5 голів, зіграних в останніх 5 іграх Сіетла у всіх турнірах проти Далласа, 1,76.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху господарів поля. Котирування на успіх Сіетла склали 1,69. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,64. Котирування зупинилися на перемозі Далласа, на рівні 5,29. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.76, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.06. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Сіетл Саундерс» демонструють хороші темпи, хоча команда схильна до спаду. Даллас зараз у падінні, команда здобула лише дві перемоги в 10 останніх зустрічах. Враховуючи нинішню кризу гостей, їхню слабку гру на виїзді в цьому сезоні, а також статистику ігор команд у Сіетлі, думаю, синьо-зеленим вдасться взяти верх над Баффалоз: перемога Сіетл Саундерс – 1,69 .

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0