Мексика проти Панами. Хто виграє головний матч турніру?

У понеділок, 17 липня, на стадіоні «Со-Фай» відбудеться поєдинок між збірними Мексики та Панами у фіналі Золотого кубка КОНКАКАФ.

Наші експертні прогнози та аналіз Мексики проти Панами

Мексика

Збірна Мексики впевнено вийшла у фінальний матч Золотого кубка КОНКАКАФ, перемігши Ямайку, і йде до чергового успіху на такому турнірі. Якщо мексиканці зможуть перемогти, вони виграють Золотий кубок у рекордний 12-й раз у своїй історії та дуже порадують своїх уболівальників.

Гравці збірної Мексики прекрасно розуміють, що вони є фаворитами майбутнього матчу і намагатимуться підтвердити цей статус. Саме від збірної Мексики варто очікувати гри першого номера, команда напевно володітиме ініціативою та створюватиме більше загроз чужим воротам.

Панама

Але збірна Панами створила одну з головних сенсацій нинішнього розіграшу турніру, перемігши на стадії півфіналу зіркову збірну США в серії пенальті. На відміну від своїх майбутніх суперників, Панама ніколи не вигравала Золотий кубок КОНКАКАФ і лише двічі грала у фіналі турніру за свою історію.

Звісно, гравці збірної Панами будуть надзвичайно мотивовані у такому важливому матчі й обов’язково віддадуть усі сили на футбольному полі. Головним завданням цієї команди буде надійна гра біля власних воріт, але у панамців точно будуть моменти на половині поля суперника.

Мексика проти Панами

Факти Мексики проти Панами

  • Востаннє суперники грали між собою в червні цього року в Лізі націй: Мексика перемогла Панаму з рахунком 1:0;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між суперниками різного рівня ставка на те, що заб'ють обидві команди, склала 2,34;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами різних рівнів ставка на тотал овер (2,5) становила 2,304;
  • Збірна Мексики виграла чотири з останніх п'яти матчів проти Панами на різних рівнях.
  • Збірна Панами не програла жодного матчу на поточному Золотому кубку КОНКАКАФ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на фінальний матч Золотого кубка КОНКАКАФ: на перемогу Мексики можна поставити 1,63, на нічию – 3,70, а на перемогу Панама - за 6,60. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У головному матчі Золотого кубка КОНКАКАФ є фаворит і це збірна Мексики, яка, до того ж, історично дуже добре грає проти збірної Панами. Але все ж мова йде про фінальний поєдинок, ціна помилки в якому коштуватиме набагато більше, ніж на будь-якій іншій стадії. Панамці на цьому турнірі неодноразово доводили, що не визнають авторитетів і цілком можуть знову здивувати публіку. Цікавим варіантом видається ставка на те, що заб'ють обидві команди за 2,34.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0