Інтернасьонал – Палмейрас. Чи перервуть гості довгу серію без чемпіонства?

17 липня в матчі 15-го туру бразильської Серії А зустрінуться Інтернасьйон та Палмейрас. Поєдинок прийме арена José Pinheiro Bord Arena (Порту-Алегрі).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Інтернасьйональ" проти "Палмейрас".

Інтернасьйон

Інтернасьйон перервав 10-матчеву безпрограшну серію на всіх рівнях, програвши 0-2 на виїзді Флумненсе в останньому матчі національного чемпіонату. Варто відзначити, що підопічні Мано Менезеса не очікували стрімкого старту від господарів, тож у першому таймі суперник двічі розписався у своїх голах. Після перерви «червоні» спробували піти вперед, але користі з цього було мало.

Інтернасьйон займає 10-е місце в турнірній таблиці Серії А, набравши 21 очко з різницею м'ячів 13:16.

Палмейрас

Палмейрас перебуває у складному становищі, команда не може виграти чотири зустрічі поспіль у національному чемпіонаті. Щоправда, в останньому поєдинку підопічні Абеля Феррейри зуміли вчепитися за очки, команда на своїй території зламала мир з «Фламенго» — 1:1. «Зелені» змогли відкрити рахунок у першому таймі, Дуду виклався на славу. «Свині» не змогли втримати перевагу, «Грифи» відігралися після перерви.

Палмейрас посідає 5-е місце в турнірній таблиці Серії А з 24 очками та співвідношенням 25:13.

Інтернасьонал – Палмейрас

Факти про матч Інтернасьонал проти Палмейраса

  • Палмейрас не зазнав поразки в 34 з останніх 37 матчів бразильської Ліги.
  • Менше 2,5 голів у 5 з останніх 7 ігор Палмейраса сезону 1,66.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям у цій зустрічі. Котирування успіху Інтернасьоналу становили 2,91. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,35. Котирування зупинилися на Victoria Palmeires, на рівні 2,39. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.66, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.16. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Інтернасьонал помилився в останній зустрічі, але все одно команда зараз у чудовій формі. Палмейрас продовжує лихоманити, серія без перемог викинула команду з трійки лідерів чемпіонату. У найближчій грі між двома грандами, думаю, буде нічия. Господарі сильні і рідко програють останні місяці, гості зараз на спаді, але загалом у чемпіонаті мають мізерні поразки, майже за сезон. Тому бразильський гранд не зможе визначити переможця, продовживши свою серію з мінімумом невдач: нічия – Х-3,35.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0