Ференцварош – Клаксвік. Чи справлять фарери сенсацію?

19 липня в матчі 1/8 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів на «Групама арені» (Будапешт) поміряються силами клуби «Ференцварош» і «Клаксвік». Результат першої зустрічі – 0:0.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ференцварош" - "Клаксвік".

Ференцварош

Ференцварош показав посередній результат у першому офіційному матчі сезону, зігравши внічию зі скромним Клаксвіком 0:0. Підопічні Станіслава Черчесова виглядали на полі набагато переконливіше, команда володіла м'ячем 58% ігрового часу та завдала 10 ударів по воротах суперника. Відзначимо, що такої активності виявилося замало, господарі змогли відбити всі загрози з боку «зелених орлів».

«Ференцварош» намагатиметься показати кращий результат на своїй території, команда здобула 3 перемоги та 4 нічиїх у 10 останніх матчах.

Клаксвік

Клаксвік збільшив безпрограшну серію до 12 матчів поспіль на всіх рівнях, у першому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів команда на своїй території зламала світ з Ференцварошем 0:0. Підопічні Магне Хочета не сподівалися розгромити угорців своїм пресингом, команда чекала слушного моменту. Варто відзначити, що забити «біло-синім» не вдалося, але принаймні команда тримала свої ворота на замку.

На виїзді Клаксвік також виступає гідно, команда здобула 9 перемог у 10 останніх матчах.

Ференцварош – Клаксвік

Факти про матч Ференцварош проти Клаксвіка

  • Клаксвік не зазнав поразки в останніх 12 матчах.
  • Клаксвік виграв останні 6 матчів на виїзді.
  • Менше 2,5 голів у 3 з останніх 4 матчів Клаксвіка 2.04.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху угорців. Котирування успіху «Ференцвароша» становили 1,22. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 5,60. Котирування зупинилися на Вікторії Клаксвік, о 12.00. Букмекер чекає на результативний футбол. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.04, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.69. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ференцварош не зміг досягти успіху на виїзді, хоча мав перевагу над суперником. Клаксвік продовжує безпрограшну серію в сезоні, але все одно видно, що клас угорців вищий. Вважаю, що хлопці Черчесова є фаворитами майбутнього матчу. Однак гості показали, що вміють грати від оборони, тому плюсовий гандикап для представників островів має бути: Клаксвік не програє більше 1 м’яча – фора 2 (+1,5) – 2,01.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0