Динамо Тбілісі – Астана. Хто вийде до наступного раунду Ліги чемпіонів?

19 липня в матчі 1/8 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів зустрінуться Динамо Тбілісі та Астана. Матч прийме «Динамо Арена» імені Бориса Пайчадзе (Тбілісі). Результат першої зустрічі 1-1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Тбілісі проти Астани

Тбіліське Динамо

Тбіліське «Динамо» показало хороший результат у першому матчі кваліфікації, програвши на виїзді «Астані» з рахунком 1:1. Перший тайм підопічні Георгія Чіабрішвілі проспали, коли дозволили казахстанцям вийти вперед. Уже в другому таймі біло-сині знайшли в собі сили, Сігуа відновив рівновагу. У час, що залишився, гра проходила на зустрічній основі, жодна зі сторін не змогла досягти успіху.

«Динамо» спробує виправити ситуацію на своїй території, в активі клубу 5 перемог і 2 нічиїх в 10 останніх матчах.

Астана

Астана може вважати невдалим результат першого матчу кваліфікації Ліги чемпіонів, де команда вдома зіграла внічию з тбіліським Динамо 1:1. Хлопці Григорія Бабаяна переконливо почали боротьбу, вже на 11-й хвилині Аймбетов вивів їх вперед. На початку другого тайму "жовто-сині" лише на мить втратили концентрацію, але цього вистачило грузинам, щоб відновити рівновагу. Всі подальші спроби Астани ні до чого не привели.

На виїзді «жовто-сині» демонструють пристойний результат, у 10 останніх матчах клуб здобув 6 перемог і 3 нічиї.

Динамо Тбілісі – Астана

Динамо Тбілісі проти Астани факти

  • Загальна кількість голів менше 2,5 в останніх 3 матчах Динамо Тбілісі цього сезону;
  • Менше 2,5 голів у 7 з останніх 9 ігор Астани сезону 1,55;
  • «Астана» не зазнає поразок у 21 з останніх 22 виїзних ігор.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в матчі чемпіону Грузії. Коефіцієнт успіху «Динамо» склав 2,31. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,15. Котирування зупинилися на перемозі «Астани» на рівні 3.00. Букмекерська контора не очікує ефективних футбольних команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.55, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.24. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Динамо вдало провело перший матч, здобувши нічию на виїзді. Астана після домашньої нічиєї також має непогані шанси на підсумковий успіх. Перша гра команд була рівною, тому мирний результат цілком логічний і закономірний. У найближчій зустрічі суперники навряд чи будуть ризикувати, ціна помилки занадто висока. Тому великої кількості голів у Тбілісі чекати не варто: тотал менше 2,5 – 1,55.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0