Спартак – Оренбург. Чи зроблять «городяни» сенсацію?

23 липня в матчі 1-го туру РПЛ зустрінуться команди «Спартак» Москва і Оренбург. Поєдинок прийме «Відкриття Арена» (Москва).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Спартак» – «Оренбург».

Спартак

У Спартака в минулому сезоні були шанси на чемпіонство, принаймні після першої половини турніру москвичі були близькі до лідера. Але у хлопців Гільєрмо Абаскаля весняна частина провалилася, регулярні помилки призвели до того, що «червоно-білі» фінішували на третій позиції Прем'єр-ліги, відстаючи від «Зеніту» аж на 16 очок. У Кубку Росії гладіаторів також чекало розчарування, адже в чвертьфіналі команда програла «Акрону» з рахунком 1:2.

У міжсезоння «Спартак» теж не блищить, клуб уже брав участь у трьох вантажах, в останньому з яких знову зазнав поразки від «Акрона» з рахунком 0:2.

Оренбург

Минулий сезон «Оренбург» провів зі змінним успіхом. Перша частина для клубу взагалі виявилася провальною, "біло-сині" навіть не змогли вийти з групи в Кубку Росії. Але в чемпіонаті Росії оренбуржці показали набагато кращий результат, команда регулярно чіплялася за очки, що в підсумку дозволило їй вийти на 7 місце в Прем'єр-лізі. Влітку підопічні Їржі Ярошика встигли взяти участь у п'яти товариських матчах, здобувши одну перемогу та 4 зігравши внічию.

В останньому товариському матчі «Оренбург» розгромив «Суклею» з рахунком 6:1.

Спартак – Оренбург

Спартак - Оренбург факти

  • «Спартак» не зазнав поразки в останніх 16 матчах вдома;
  • Тотал голів більше 2,5 зіграних в останніх 5 матчах Оренбурга в чемпіонаті Росії 1,63.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери чекають від «народної збірної» домашнього успіху. Котирування на перемогу «Спартака» становили 1,58. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,40. Котирування зупинилися на перемозі Оренбурга, на рівні 5,40. Букмекерська контора чекає від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.23, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.63. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Спартак» - флагман російського футболу, минулий сезон команда завершила з медалями. Тому в новому чемпіонаті вона має намір боротися за титул, про що свідчить літня трансферна компанія. Влітку «Оренбург» залишився без засновника, Марсіл Лічка пішов на підвищення в «Динамо». Тому стан і гра гостей зараз залишається загадкою. У найближчому поєдинку, враховуючи рівень виконавців господарів, їхню тривалу серію вдалих матчів вдома, літнє посилення, думаю, абаскальчани візьмуть три очки: перемога «Спартака» з гандикапом – фора 1 (-1) – 1.87.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0