Ахмат - Крила Рад. Чи вдасться самарцям перервати серію без перемог на виїзді?

22 липня в матчі 1-го туру РПЛ на «Ахмат Арені» (Грозний) поміряються силами клуби «Ахмат» і «Крила Рад».

Наші експертні прогнози та аналіз Ахмата проти Крила Рад

Ахмат

Ахмат зумів здивувати в минулому сезоні, команда фінішувала на 5-му місці в турнірній таблиці чемпіонату Росії. Варто відзначити, що лише одного разу в сезоні 2016-17 Грозному вдалося показати подібний результат. У Кубку Росії хлопці Сергія Ташуєва виступили не так успішно, команда програла в 1/16 фіналу «Краснодару» (0:3). Перед початком нового сезону «зелено-білі» не проявляли особливої активності, команда взяла участь у двох товариських матчах.

В останньому матчі «Ахмат» переграв дубль «Зеніту» з рахунком 4:2.

Крила Рад

«Крила Рад» у минулому сезоні Прем’єр-ліги показали не найкращий результат, команда фінішувала лише на 12-му місці в турнірній таблиці. При цьому самарці ризикували до останньої краплі в класі. У Кубку Росії підопічні Ігоря Оськіна виступили переконливіше, команда пробилася до чвертьфіналу, де в підсумку поступилася «Краснодару». Перед початком нового сезону «Крила» провели чотири товариські матчі, здобувши в них 2 перемоги.

В останньому поєдинку «Крила Рад» зазнали поразки від «Рубіна» з рахунком 1:2.

Ахмат - Крила Рад

Факти Ахмата проти Крила Рад

  • Більше 2,5 голів в останніх 6 матчах Ахмата в чемпіонаті Росії 1,77;
  • Ахмат забив не менше 2 голів в останніх 5 матчах чемпіонату Росії;
  • У 2023 році «Крила Рад» не виграють на виїзді у 8 з 9 ігор.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери чекають домашнього успіху від Грозного. Котирування на перемогу Ахмата становили 2,12. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,70. Котирування припинилися для Victoria Wings of the Soviets близько 3.35. Букмекерська контора чекає від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.02, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.77. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ахмат у новому сезоні має намір як мінімум не упустити результат минулого чемпіонату. «Крила Рад» ледь не вилетіли за підсумками минулої кампанії, тому самарській команді потрібно покращуватися. Враховуючи регулярні програші «крил» влітку, їхню катастрофічну гру на виїзді, думаю, хлопці Ташуєва зломлять опір гостей на рідних трибунах: перемога Ахмата – 2,12.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0