Палмейрас – Форталеза. Чи зможуть господарі перервати серію без перемог у чемпіонаті?

22 липня в матчі 16-го туру бразильської Серії А на «Альянц Арені» (Сан-Паулу) поміряються силами клуби «Палмейрас» і «Форталеза».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Палмейрас проти Форталези

Палмейрас

Палмейрас пішов на спад, команда вже 7 зустрічей поспіль не може виграти на внутрішній арені. Підопічні Абеля Феррейри вже завершили виступи в Кубку Бразилії, у чвертьфіналі команда програла Сан-Паулу (0:1, 1:2). У рамках бразильської Серії А «зелено-білі» також показали не найкращий результат, команда втратила очки, зігравши на виїзді внічию з «Інтернасьоналом» – 0:0. "Палмейрас" посідає 6-е місце в турнірній таблиці чемпіонату з 25 очками та різницею м'ячів 25:13.

Вдома «свині» загалом виступають непогано, здобувши після 7 турів 4 перемоги та 2 нічиї.

Форталеза

Форталеза в останніх матчах показує невдало, «триколірні» вже зазнали двох поразок в останніх 5 турах. Невдало зіграли хлопці Хуана Пабло Войводи в матчі 15-го туру, програвши вдома з мінімальним рахунком Куябі 0:1. Попри повне домінування «триколірних» на полі, врятувати хоча б нічию їм не вдалося.

Форталеза посідає 9-е місце в турнірній таблиці Серії А, набравши 23 очки з різницею м'ячів 16:12.

Палмейрас – Форталеза

Палмейрас проти Форталеза факти

  • Палмейрас не зазнав поразки в 35 з останніх 38 матчів Ліги.
  • У 7 з останніх 8 ігор Форталези було забито менше 2,5 голів 1,88;
  • У 5 з останніх 6 ігор Палмейраса було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій грі віддають перевагу господарям поля. На успіх Palmeyres котирування склали - 1,60. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,94. На Victoria Fortaleza котирування зупинилися на позначці 5,79. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.88, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.94. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Палмейрас переживає не найкращу частину сезону, вигравши лише 1 з 8 останніх ігор. Незважаючи на таку невдачу, вдалий старт чемпіонату дозволяє команді вийти в число лідерів Серії А. Форталеза в цілому показує себе непогано, її сильні сторони - домашня гра і захист, слабка атака і підходи. Палмейрас непогано грає в обороні, як і його майбутній суперник, тому гольового свята від бразильців в очній зустрічі чекати не доводиться: тотал менше 2,5 - 1,88.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0