Нижній Новгород - Зеніт. Чи вдасться Нижньому Новгороду відібрати очки у чемпіона?

22 липня в матчі 1-го туру російської Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Нижній Новгород» і «Зеніт». Матч прийме «Нижній Новгород Арена» (Нижній Новгород).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Нижній Новгород» – «Зеніт».

«Нижній Новгород»

Минулий сезон «Нижній Новгород» показав невдало, команда зайняла лише 13-те місце в Прем’єр-лізі, вийшовши до перехідного раунду. Підопічні Сергія Юрана виграли боротьбу за еліту, зламавши опір Батьківщини після двох зустрічей (3:0, 2:0). У Кубку Росії "синьо-сині" також виступили не найкращим чином, завершивши свій шлях в 1/16 фіналу. Влітку «Нижній Новгород» взяв участь у 4 товариських матчах, здобувши в них 2 перемоги з різницею м’ячів 8-4.

В останньому матчі «Парі НН» програв московському «Динамо» з рахунком 3:4.

Зеніт

«Зеніт» вкотре підтвердив своє домінуюче становище на внутрішній арені, команда стала володарем десятого титулу Прем'єр-ліги. А от у Кубку Росії "синьо-біло-сині" відверто провалилися, команда вибула з боротьби в 1/16 фіналу. Протягом липня підопічні Сергія Семака встигли взяти участь у чотирьох товариських матчах, здобувши 2 перемоги та 1 нічию.

Новий сезон зенітники розпочали добре, скарбничку трофеїв команда поповнила Суперкубком країни. Підопічні Семака не змогли перемогти ЦСКА в основний час, але в серії пенальті все ж були сильнішими за москвичів.

Нижній Новгород - Зеніт

Нижній Новгород – Зеніт факти

  • Парі НН не пропускає в 4 з 5 останніх матчів чемпіонату Росії;
  • Зеніт не програвав в останніх 10 іграх чемпіонату.
  • Менше 2,5 забитих голів у 5 з останніх 6 матчів Парі НН у Чемпіонаті Росії 2.12.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери чекають перемоги у грі підопічних Семака. На успіх Pari HH котирування склали 5,80. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,30. Котирування зупинилися на Victoria Zenith, на рівні 1,58. Букмекер чекає на результативний футбол. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.12, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.70. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Нижній» останні роки стабільно бореться за місце в еліті, в минулому сезоні команда навіть провела перехідні матчі. «Зеніт» же штампує чемпіонат за чемпіонатом, суперників і конкурентів у команди немає і не передбачається. З огляду на статус команд, думаю, гості зможуть здобути ще одну перемогу, просто «синьо-біло-сині» сильніші за господарів, що й підтвердять на футбольному полі: перемога «Зеніту» з гандикапом 2 (-1) – 1,87.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0