Чанчунь Ятай проти Шанхай Шеньхуа. Чи протримається "Шанхай Шеньхуа" в титульній гонці?

У суботу, 22 липня, на Changchun People Stadium відбудеться поєдинок між командами «Чанчунь Ятай» і «Шанхай Шеньхуа» в рамках 18-го туру китайської Суперліги.

Наші експертні прогнози та аналіз проти Чанчунь Ятай проти Шанхай Шеньхуа

«Чанчунь Ятай»

«Чанчунь Ятай» — команда, яка довгий час була гарантом результативного футболу, але в останньому турі зіграла внічию з «Далянь Іфан», яка продовжила аномальну нічию, розділивши очки вшосте поспіль.

Чанчунь - сильний півзахисник, якому не варто боятися вильоту, але у команди немає великих перспектив піднятися до трійки, якщо це не додасть стабільності. Чанчунь не в змозі виграти три матчі поспіль, а без такої серії складно подолати 5-очкове відставання від третього місця.

Шанхай Шеньхуа

«Шанхай Шеньхуа» — єдина команда, яка в цьому сезоні може конкурувати з «Шанхай Портом» за чемпіонство. І хоча «Шеньхуа» дуже рідко програє, їй складно втриматися в гонці з «Шанхай Портом», оскільки їх принциповий суперник практично не втрачає очок, чого не скажеш про «Шеньхуа».

«Шанхай Шеньхуа» хороша в обороні, завдяки чому часто перемагає з мінімальним рахунком, але в атаці ця команда не може запропонувати чогось неймовірного. Його найкращим бомбардиром є швейцарець Сефас Малеле, який забив 6 м'ячів, а крім нього регулярно забиває лише досвідчений півзахисник Ю Ханчао з 5 забитими м'ячами. Але у команди є баланс у грі, якого не спостерігається в Чанчунь Ятай, і завдяки стабільності Шеньхуа вона все одно продовжує гонку за Шанхай Порт.

Чанчунь Ятай проти Шанхай Шеньхуа

Факти Чанчунь Ятай проти Шанхай Шеньхуа

  • У шести з останніх восьми матчів Changchun Yatai у всіх турнірах була ставка на понад 3,5 гола;
  • В останніх 15 виїзних матчах у всіх турнірах Шанхай Шеньхуа програв лише двічі;
  • Остання гра між командами завершилася внічию 0:0.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet, яка зручна для ставок на китайську Суперлігу, бачить у цій грі гостей фаворитом гостей – на Shanghai Shenhua можна поставити з коефіцієнтом 2,43, а на Changchun Yatai приймають ставки з котируванням 3,2, на нічию – 3,1. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Чанчунь Ятай» — дуже непередбачувана на результат команда, оскільки має великий потенціал в атаці і може створити проблеми будь-якому супернику, але не дуже стабільна. Серія матчів, в яких ставку на тотал більше 2,5 голів обов'язково тримав Чанчунь, була перервана, але тут все ж хочеться перевірити саме цей варіант, оскільки Чанчунь все ще залишається командою, яка грає без захисту, і Шанхай вміє цим скористатися. Ви можете зробити ставку на ТБ 2.5 в цій грі з коефіцієнтом 1.8.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0