Актобе – Кайсар. Чи продовжать господарі безпрограшну серію в чемпіонаті?

22 липня в матчі 16-го туру казахстанської Прем'єр-ліги на Центральному стадіоні (Актобе) поміряються силами клуби «Актобе» і «Кайсар».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Актобе» – «Кайсар».

Актобе

Актобе не програє в чемпіонаті країни вже 6 зустрічей поспіль, в останньому турі команда на виїзді з мінімальним рахунком обіграла карагандинський Шахтар з рахунком 1:0. Лише на початку другого тайму завдяки зусиллям Кенесова підопічні Андрія Карповича змогли відкрити рахунок. Вже ближче до кінця «червоно-білі» залишилися в меншості, але навіть це не завадило їм зберегти перевагу.

Актобе посідає 3-е місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, набравши 31 очко з різницею м'ячів 28:13.

Кайсар

Кайсар виступає не найкращим чином, у 10 останніх зустрічах команда здобула лише три перемоги. Невдалим для «Степових вовків» був і останній матч чемпіонату, на виїзді клуб розділив очки з «Мактааралом» 2:2. Переконливіше в ігровому плані виглядали хлопці Віктора Кумикова, але підвела команда реалізація. Лише в самій кінцівці гостям вдалося уникнути поразки. Героєм зустрічі у складі "степових вовків" виявився Приндета, який оформив дубль.

«Кайсар» посідає 8-е місце в турнірній таблиці, набравши 20 очок, при коефіцієнті 18:19.

Актобе – Кайсар

Актобе проти Кайсара факти

  • Тотал голів менше 2,5 в 5 з останніх 6 матчів «Актобе» в чемпіонаті Казахстану;
  • Актобе не програє в останніх 6 матчах чемпіонату Казахстану;
  • Тотал голів менше 2,5 було зіграно в 4 з останніх 5 матчів Кайсара в чемпіонаті Казахстану.

Прогноз підсумків гри

«Актобе» продовжує погоню за лідерами, команда зараз у чудовій формі. Кайсар виступає нестабільно, набираючи більше очок на виїзді, ніж вдома. У найближчій грі підопічні Карповича переможуть, «червоно-білі» зможуть перебрати «степових вовків» завдяки найкращим умовам і рідним трибунам: перемога «Актобе» з гандикапом – фора 1 (-1). Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0