Астана – Атирау. Чи продовжать господарі серію вдалих матчів у чемпіонаті?

22 липня в матчі 16-го туру казахстанської Прем'єр-ліги зустрінуться команди "Астана" і "Атирау". Матч прийме «Астана Арена» (Астана).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Астана» проти «Атирау».

Астана

Астана не програє в чемпіонаті вже 10 турів поспіль, що дозволило клубу зміцнити свої позиції на внутрішній арені. В останньому матчі Прем'єр-ліги підопічні Григорія Бабаяна на виїзді виявилися сильнішими за Каспіан з Актау 2:1. Наразі «Астана» посідає 2-е місце в чемпіонаті, набравши 38 очок, при різниці м'ячів 23:13. А ось у Кубку Казахстану «жовто-сині» розчарувалися, в 1/2 фіналу клуб програв «Ордабаси» з рахунком 0:2.

Столиця чудово стартувала в єврокубках. Вдома зігравши внічию з тбіліським "Динамо" 1:1, а потім перегравши грузинів 2:1. Тепер «Астану» чекає зустріч з іншими загребськими динамівцями.

Атирау

«Атирау» не може перемагати з кінця червня, зараз команда перебуває в невдалій серії з чотирьох матчів. За цей час "нафтовики" встигли попрощатися з мріями про Кубок країни, у півфіналі клуб поступився за сумою двох зустрічей Тоболу (0:1, 0:1). В останньому матчі казахстанської Прем'єр-ліги підопічні Віталія Жуковського також промахнулися, зігравши на своїй території внічию з "Ордабаси" - 1:1. Автором єдиного голу у складі "зелено-білих" виявився Козлов.

«Атирау» посідає 7 місце в турнірній таблиці, набравши 22 очки, різниця м’ячів – 18:19.

Астана – Атирау

Астана проти Атирау факти

  • Загальна кількість голів менше 2,5 в останніх 4 матчах Атирау цього сезону 1,82;
  • "Астана" не зазнає поразок у 17 з 18 останніх матчів сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху господарів. Котирування на успіх Астани склали 1,41. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,10. Котирування зупинилися на Вікторії Атирау, о 8.40. Букмекер не знає, чого очікувати від клубів щодо результатів. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.82, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.92. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Астана переконливо виступає не тільки в чемпіонаті, а й продовжує боротьбу в єврокубках. Атирау показує себе не найкращим чином, останні результати відкинули клуб назад у таблиці. Тому в найближчій грі, думаю, хлопці Бабаяна візьмуть обов'язкові три очки. «Жовто-сині» завдяки найкращим умовам зможуть взяти гору над нестабільною «нафтою»: перемога Астани з гандикапом 1 (-1) – 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0