Куяба проти Сан-Паулу. Чи вдасться гостям здобути першу виїзну перемогу в чемпіонаті?

23 липня в рамках 16-го туру бразильської Серії А на «Пантанал Арені» (Куяба) поміряються силами команди «Куяб» і «Сан-Паулу».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Куяба" проти "Сан-Паулу".

Куяба

Куяба покращила свої позиції в чемпіонаті, видавши серію з трьох матчів без поразок. В останньому матчі підопічні Антоніу Олівейри також вдало виступили, з мінімальним рахунком обігравши на виїзді «Форталезу» з рахунком 1:0. «Голденс» скористалися шансом вийти вперед ще в першому таймі, після чого команда без проблем утримувала перевагу до останнього туру. Автором переможного голу у складі гостей виявився Дейверсон.

Куяба посідає 13-е місце в турнірній таблиці Серії А з 19 очками та різницею м'ячів 14:17.

Сан-Паулу

Сан-Паулу накопичив успішну серію з шести матчів на всіх рівнях, що дозволило клубу залишитися в боротьбі відразу за три трофеї. Триколірні вийшли до півфіналу Кубка Бразилії, обігравши Палмейрас за сумою двох матчів (1:0, 2:1). Хлопці Dorival Junior провели відмінний матч у Серії А, здолавши на своїй території Сантос з рахунком 4:1. Приніс господарям перемогу точними ударами Каллері (дубль), Давида та Пато. Сан-Паулу займає 4-е місце в турнірній таблиці чемпіонату, набравши 25 очок, при співвідношенні забитих і пропущених м'ячів 22:14.

Варто відзначити, що в Серії А "триколірні" невдало виступають на виїзді, жоден із семи матчів для клубу ще не завершився перемогою.

Куяба проти Сан-Паулу

Куяба проти Сан-Паулу факти

  • Було забито менше 2,5 голів у 9 з останніх 10 ігор Куяби в лізі 1,52;
  • Сан-Паулу не може виграти в останніх 7 виїзних матчах чемпіонату Бразилії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери дають господарям мінімальну перевагу в найближчій грі. Котирування на перемогу Куяба становили 2,65. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 2,98. Котирування зупинилися на Victoria Sao Paulo, на рівні 2,98. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2» з коефіцієнтом 1.87, «Тотал більше 2» з лапками - 1.95. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Куяба покращила свою позицію в таблиці завдяки останнім успіхам. Команда впритул наблизилася до топ-10 чемпіонату. «Сан-Паулу» стабільно тримає чемпіонство, якби не проблеми на виїзді, клуб міг би претендувати на лідерство в Серії А. Враховуючи загальний рівень досвідченіших за Куябу гостей, думаю, хлопці «Жуніора» зможуть взяти очки. Більше того, господарі не вирізняються стабільною грою вдома: Сан-Паулу не програє – фора 2 (0) – 2,04.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0