Кайрат проти Мактаарал. Чи перервуть господарі серію без перемог у чемпіонаті?

23 липня в рамках 16-го туру казахстанської Прем'єр-ліги на арені «Алмати Орталик» (Алмати) поміряються силами команди «Кайрат Алмати» і «Мактаарал».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Кайрат проти Мактаарала

Кайрат

Кайрат продовжує виступати нестабільно, в останніх 5 матчах чемпіонату Казахстану клуб здобув лише три перемоги. У минулому турі удача була прихильною до «жовто-чорних», команда з мінімальним рахунком обіграла Окжетпес — 1:0. Переможний гол був забитий у першому таймі, його автором став Труфанов. "Кайрат" посідає 4-е місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, набравши 27 очок, різниця м'ячів - 29:22.

Підопічні Кирила Кекера добре виступають на своїй території, здобувши 4 перемоги та 2 нічиїх після 8 зустрічей.

Мактаарал

Мактаарал втратив переможний хід, команда вже три зустрічі поспіль не може виграти в чемпіонаті країни. В останньому матчі чемпіонату «ватники» також втратили очки, зігравши вдома внічию з «Кайсаром» 2:2. Підопічні Кайрата Нурдаулетова протягом зустрічі двічі виходили вперед, але суперник знаходив у собі сили врятуватися. У господарів забили Шрамченко та Карімов.

"Мактаарал" посідає 12-е місце в турнірній таблиці казахстанської Прем'єр-ліги, набравши 11 очок після 16 зустрічей, при різниці м'ячів 15:23.

Кайрат проти Мактаарал

Факти про Кайрат проти Мактаарала

  • У 6 з останніх 7 ігор сезону Кайрат забив більше 2,5 голів.

Прогноз підсумків гри

Кайрат діє з перемінним успіхом, після потужного старту чемпіонату в останніх турах команда почала регулярно втрачати очки. Мактаарал перебуває у складному становищі, команда знаходиться в зоні вильоту, одна з причин цього – слабка гра на виїзді. У найближчій грі хлопці Кекера переможуть, «жовто-чорні» за рахунок зіграного складу та найкращого підбору виконавців переможуть «ватників»: перемога Кайрата з гандикапом – фора 1 (-1). Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0