Динамо Загреб – Астана. Чи зможуть гості зупинити хорватський гранд?

25 липня "Динамо" Загреб і "Астана" зустрінуться в 2-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА. Матч відбудеться на «Максимір Арені» (Загреб).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Загреб – Астана

Загребське Динамо

Загребське «Динамо» не змогло здивувати в минулому європейському сезоні, команда пробилася до групи Ліги чемпіонів, але в підсумку фінішувала там на останньому місці. Набагато удачливіші хлопці Ігор Біщан показали себе на внутрішній арені, де команда в 24-й раз у своїй історії стала чемпіоном країни. «Сині» одразу стартували з другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, тому клуб підтримував форму в товариських матчах. Перед початком нового сезону «Динамо» поповнило свою скарбничку ще одним трофеєм, обігравши «Хайдук» з рахунком 1:0 у матчі за Суперкубок Хорватії. Батуріна виявився автором переможного голу в Загребі.

Однак у стартовій грі національного чемпіонату клуб поступився тому ж «Хайдуку» з рахунком 1:2.

Астана

«Астана» з першого раунду стартувала в кваліфікації Ліги чемпіонів, де казахам вдалося показати себе якнайкраще. Підопічні Григорія Бабаяна в 1/8 фіналу зустрічалися з тбіліським "Динамо". У домашньому матчі "жовто-сині" не змогли досягти успіху, команда зіграла з грузинами внічию 1:1.

У матчі-відповіді «городяни» вже зіграли значно переконливіше, тож з рахунком 2:1 зуміли зломити опір динамівців. Точні удари Бейсебекова і Дарбо принесли «Астані» путівку в наступний раунд.

Динамо Загреб – Астана

Динамо Загреб – Астана факти

  • Динамо Загреб не програє в 10 з 11 останніх офіційних матчів сезону;
  • «Астана» не зазнає поразок у 16 з останніх 17 офіційних матчів;
  • Менше 2,5 голів у 7 з останніх 10 ігор Астани сезону 1,85.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами домашнього матчу букмекери бачать хорватів. На успіх загребського "Динамо" котирування склали 1,61. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,90. Котирування зупинилися на перемозі «Астани» на рівні 4,90. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від суперників за результатами. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.85, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.85. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Динамо» зуміло виграти титул, хоча зіграло лише дві гри в новому сезоні. Загреб вже набирає форму, матчі з Хайдуком для цього ідеальні. Астана в «самому соку», команда в хорошій формі, чемпіонат Казахстану в самому розпалі. У минулому турі вони переграли «Динамо», тільки тбіліське. Щодо матчу в Загребі, думаю, що Лівакович, Петкович і компанія будуть сильнішими на своєму полі. У команди Бішана набагато більше досвіду, фактор домашнього поля, плюс клас господарів вищий: перемога загребського «Динамо» - - 1,61.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0