Жальгіріс – Галатасарай. Чи зможуть господарі зупинити турецький гранд?

25 липня в матчі 1/4 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА на арені LFF (Вільнюс) поміряються силами клуби «Жальгіріс» і «Галатасарай».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Жальгіріс» – «Галатасарай».

Жальгіріс

Жальгіріс підійшов до ігор кваліфікації Ліги чемпіонів в оптимальному стані, команда не знає поразок з 28 травня, накопичивши за цей час успішну серію з 10 матчів. Хлопці Володимира Чебуріна також добре провели перший тур відбору Ліги чемпіонів, де команда зустрілася з македонською «Стругою». У домашньому матчі литовці показали себе не найкращим чином, зігравши з суперником внічию 0:0. Але на виїзді «зелено-білі» вже виклалися, здобувши перемогу з рахунком 2:1. У складі «Жальгіріса» гол відзначився Кендиш, ще один гол був зафіксований як автогол від Радича.

Після цього литовці провели матч на внутрішній арені, розгромивши Судува з рахунком 4:0. Після 23 турів «Жальгіріс» ділить 1-2 місце в таблиці з «Паневежисом» з 52 очками.

«Галатасарай»

«Галатасарай» добре виступив у минулому сезоні. У Кубку країни підопічні Окана Бурука дійшли до 1/4 фіналу, де клуб поступився Башакшехіру з рахунком 2:3. Справжній успіх чекав на «помаранчево-червоних» у турецькій Суперлізі, команда вперше за чотири роки виграла чемпіонат. Саме цей результат дозволив «левам» стартувати одразу з другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. До початку сезону «Галатасарай» встиг взяти участь у чотирьох товариських матчах, здобувши 1 перемогу та 1 нічию.

В останньому поєдинку турки зазнали поразки від «Штурма» з рахунком 0:2.

Жальгіріс – Галатасарай

Факти Жальгіріса проти Галатасарая

  • Жальгіріс не програє в останніх 11 матчах сезону.
  • Більше 2,5 голів, забитих у 6 з останніх 7 ігор Жальгіріса сезону 1,85;
  • Галатасай виграв останні 6 офіційних матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитом зустрічі букмекери бачать турецький клуб. Котирування на успіх Жальгіріса склали 4,60. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,85. Котирування зупинилися на перемозі Галатасарая, на рівні 1,66. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від суперників за результатами. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.85, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.85. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

За останні місяці «Жальгіріс» демонструє хороший результат; для литовців пройти один раунд єврокубків – це вже успіх. Галатасарай проведе перший офіційний матч сезону, команда виходить з міжсезоння грою в Литві. У найближчій зустрічі підопічні Бурака переможуть, у «левів» клас вищий, тож навіть на виїзді вони підберуть ключ до воріт литовців: перемога «Галатасарая» – 1,66.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0