Аріс проти БАТЕ. Скільки голів буде забито в першому матчі?

У середу, 26 липня, на стадіоні "Альфамега" відбудеться матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Аріс" - БАТЕ.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Аріс – БАТЕ

Аріс

Для Аріса це буде перший офіційний матч у новому сезоні, адже до цього команда проводила лише контрольні матчі. Серед них варто відзначити розгромну поразку від київського «Динамо» (0:4), поразку від австрійського «Штурма» з рахунком 0:2 та нічию з «Аустрією» (1:1).

Незважаючи на не найкращі результати в товариських іграх, кіпрська команда явно добре готова до нової кампанії фізично. Тож у першому матчі проти БАТЕ у кваліфікації Ліги чемпіонів господарі явно розраховують на перемогу та створюють комфортний резерв перед матчем-відповіддю.

БАТЕ

Але БАТЕ вже пройшов перший кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів, вибивши на останній стадії з турніру «Партизане». Білоруська команда спочатку зіграла внічию на виїзді, а потім впевнено обіграла суперника вдома з рахунком 2:0 і пройшла далі.

На черзі БАТЕ – набагато серйозніший і досвідченіший суперник, у протистоянні з яким білоруси вважаються аутсайдерами. Але навіть у такому матчі у гостей обов’язково будуть шанси біля воріт суперника, але головним завданням гравців БАТЕ буде зіграти в захисті надійно та дисципліновано.

Аріс проти БАТЕ

Аріс проти БАТЕ факти

  • До цього матчу команди жодного разу не зустрічалися між собою ні на офіційному рівні, ні в товариських іграх;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю Аріса ставка на тотал овер (2,5) виходить 2,15;
  • У середньому в чотирьох з десяти матчів за участю БАТЕ ставка на те, що заб'ють обидві команди, становить 2,07;
  • БАТЕ забив в обох матчах кваліфікації Ліги чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі котирування на цей перший матч кваліфікації Ліги чемпіонів: на перемогу Аріса можна поставити 1,85, на нічию – 3,40, на перемогу БАТЕ – 4,70. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Аріс по праву вважається фаворитом першого домашнього матчу проти БАТЕ у кваліфікації Ліги чемпіонів, але поки букмекери не віддають явної переваги кіпрській команді. Це означає, що гості матимуть хороші шанси зачепитися за прийнятний результат у першій грі. Очевидно, суперники будуть придивлятися один до одного в наступній зустрічі, тому на велику кількість голів очікувати навряд чи доводиться. Хорошим варіантом здається ставка на тотал менше (2,5) за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0