Шериф проти Маккабі Хайфа. Чи порадує зустріч хорошими результатами?

У середу, 26 липня, на стадіоні «Шериф» у Тирасполі відбудеться матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Шериф» – «Маккабі» з Хайфи.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Шериф проти Маккабі Хайфа

«Шериф»

«Шериф» у першому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів не без проблем обійшов румуна Фарула. У першому матчі молдавська команда програла, але у матчі-відповіді зуміла перевести гру в додатковий час. В овертаймі «Шериф» забив ще двічі і вийшов у наступний раунд кваліфікації Ліги чемпіонів.

Команда, очевидно, тільки вступає в новий сезон, і важко сказати, в якій формі гравці команди. У першому домашньому матчі «Шериф» однозначно буде налаштований показати хороший рівень гри і зробить все можливе, щоб зберегти шанси на прохід далі перед зворотним боєм.

Маккабі Хайфа

Збірна Ізраїлю в останньому раунді кваліфікації без проблем пройшла мальтійський Хамрун, перемігши у двох зустрічах: 4:0 і 2:1. Тож «Маккабі» підійде до нового етапу кваліфікації в хорошій формі та у відмінному настрої з мотивацією перемогти нового суперника.

Перед стартом у Лізі Чемпіонів «Маккабі» провів кілька товариських матчів, тож можна сміливо сказати, що гравці команди добре підготувалися та перебувають у хорошій формі. Уже в першому матчі проти Шерифа Маккабі явно планує продемонструвати свою перевагу над суперником.

Шериф проти Маккабі Хайфа

Шериф проти Маккабі Хайфа факти

  • До цього бою суперники ніколи не зустрічалися між собою ні на офіційному рівні, ні в товариських іграх;
  • В середньому в одному з десяти матчів за участю Шерифа ставка на тотал-овер (2,5) припадає на 2,15;
  • У середньому в п'яти з десяти матчів за участю Маккабі Хайфа ставка йде на те, що "обидві команди заб'ють" 1,92;
  • Маккабі Хайба виграв обидва матчі першого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий перший матч кваліфікації Ліги чемпіонів: на «Шериф» можна поставити 2,75, на нічию — 3,10, на «Маккабі Хайфа» — 2,75. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Букмекери відмовляються виділяти фаворита в цьому матчі і дають приблизно рівні котирування на успіх кожної з команд. І для «Шерифа», і для «Маккабі» перша зустріч буде дуже важливою, і результат для обох суперників буде на першому місці, а якість показаної гри відійде на другий план. В останні роки «Шериф» навряд чи можна віднести до результативних команд, і господарі навряд чи відійдуть від свого прагматичного стилю гри в наступній зустрічі. Логічним вибором буде ставка на тотал менше (2,5) за 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0