Рух Львів – Зоря. Чи вдасться господарям відібрати очки у «мужиків»?

29 липня у матчі 1-го туру української Прем’єр-ліги поміряються силами клуби «Рух» Львів та «Зоря».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу львівський Рух – Зоря

Рух Львів

Львівському Руху не вдалося здивувати в кінці минулого сезону, команда показала дуже посередній результат. У чемпіонаті України «жовто-чорні» фінішували на 11-му місці, від зони вильоту відриваючись лише на одне очко. Уже в міжсезоння підопічні Віталія Пономарьова провели активні тренування, команда взяла участь у 7 товариських матчах, здобувши 5 перемог і одну нічию.

В останньому двобої львів’яни виявилися сильнішими за прикарпатців 3:1. Голи за Рух забили Соломон-Отабор, Притула та Кітела.

Зоря

За підсумками минулого сезону «Зоря» показала хороший результат, команда завоювала бронзові медалі. Варто зазначити, що луганчани до останнього боролися за срібло, але в 30-му турі на футбольному полі обіграли «Минай» – 3:0. У підсумку ми отримали технічну поразку 0:3, через участь у матчі незаявленого гравця. Варто зазначити, що навіть за перемоги команда все одно стала б третьою в УПЛ. У новому сезоні "чорно-білих" очолює Ненад Лалатович, який змінив Патріка ван Левена. Під керівництвом сербського фахівця «Зоря» провела 4 товариські матчі, здобувши в них 3 перемоги.

Лише в останньому матчі луганчани зазнали невдачі, поступившись люблінському «Мотору» з рахунком 1:3.

Рух Львів – Зоря

Рух Львів – Зоря факти

  • Рух не програє в 7 з 8 останніх матчів чемпіонату України;
  • Зоря виграла 13 з 15 офіційних матчів у 2023 році;
  • Тотал голів менше 2,5 в 6 з останніх 8 матчів Руху в чемпіонаті України 2,15.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери в цій грі віддають перевагу гостям. Котирування успіху Руху склали 4,38. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,96. Котирування зупинилися на Victoria Dawn, на рівні 1,76. Букмекери чекають від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.15, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.71. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Рух сьогодні має одну з найкращих інфраструктур в Україні. Однак спортивні результати залишають бажати кращого. «Зоря» стала яскравою подією минулого сезону, особливо 2023 року. Щоправда, влітку команду покинув головний тренер Ван Леувен, тому її стан у нинішньому чемпіонаті залишається загадкою. Водночас «мужики» продовжують ставити перед собою максимальні завдання, виходячи на єврокубки. Підопічні Лалатовича переможуть у стартовому матчі чемпіонату, луганчани зможуть переграти львів'ян за зіграним складом, амбіціями та кондицією: перемога "Зорі" - 1,76.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0