Шанхай Шеньхуа проти Шанхайського порту. Хто виграє матч таблиці лідерів китайської Суперліги?

У суботу, 29 липня, на Shanghai Stadium відбудеться дербі між двома командами Шанхая в рамках 19-го туру китайської Суперліги.

Наші експертні прогнози та аналіз щодо Shanghai Shenhua

«Шанхай Шеньхуа»

«Шанхай Шеньхуа» – єдиний номінальний суперник «Шанхай Порту» в чемпіонській боротьбі, якому, щоб стати реальним суперником, необхідно здобути перемогу в очній зустрічі з лідером чемпіонату. «Шеньхуа» надто часто втрачає очки, щоб скоротити відставання від «Шанхай Порт» у 8 очок, і тепер мало хто вірить, що «Шеньхуа» зможе конкурувати з іншою командою з Шанхаю в цьому чемпіонаті.

Шеньхуа виділяється в атаці швейцарський форвард Чефас Малеле, який забив 6 голів у 17 матчах, а лідером півзахисту є китайський ветеран Ю Ханьчао, який забив 5 голів.

Шанхайський порт

Shanghai Port є найсильнішою командою в Китаї, якій вдалося зберегти дуже сильний склад, який виділяється з натовпу. Півзахисник Оскар є найсильнішим гравцем чемпіонату Китаю і з таким гравцем в центрі поля Порт регулярно створює гольові моменти, які реалізує китайський нападник Ву Лей, який забив 10 голів у цьому сезоні.

Небезпечні стандартні позиції у виконанні Оскара, його дальні удари, а крім Оскара ще один бразилець - Пауліньо. За знищення атак суперника в центрі поля відповідає аргентинець Варгас - всі ці гравці виділяються на тлі конкурента в чемпіонаті Китаю, чим і пояснюється домінування команди в Суперлізі.

Шанхай Шеньхуа проти Шанхайського порту

Факти Шанхай Шеньхуа проти Шанхайського порту

  • Шанхай Порт не програвав з початку червня, вигравши 6 з останніх 8 матчів у всіх турнірах:
  • Порт забивав щонайменше тричі в останніх трьох матчах;
  • Остання гра між командами завершилася внічию 1-1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Лідер чемпіонату стане фаворитом Шанхайського дербі - на перемогу Шанхайського Порту можна поставити в букмекерській конторі 1xbet з коефіцієнтом 1,96. Тут вони дають котирування 3,4 за нічию та 4,1 за перемогу Шеньхуа. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Шанхай Порт» абсолютно впевнено лідирує в чемпіонаті Китаю, а матч проти «Шеньхуа» стане можливістю для «Оскара» і компанії піти ще далі. Шеньхуа не в тій формі, щоб розраховувати на перемогу в дербі, і тут логічно погодитися з думкою букмекерів, які бачать Порт фаворитом. Рекомендуємо зробити ставку на перемогу Шанхай Порту з коефіцієнтом 1,96.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0