Урал – Нижній Новгород. Чи продовжать гості серію без провалів у матчах проти «Уралу»?

29 липня в матчі 2-го туру російської Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Урал» і «Нижній Новгород». Матч відбудеться на "Єкатеринбург Арені" (Єкатеринбург).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Урал» проти Нижнього Новгорода

Урал

Урал відразу дав зрозуміти про серйозність своїх намірів на сезон, обігравши вдома московський ЦСКА з рахунком 2:1 у стартовому матчі Прем'єр-ліги. Підопічні Віктора Гончаренка не злякалися більш потужного суперника, відкривши рахунок вже в першому таймі. Після цього «помаранчево-чорні» перейшли до гри на контратаках, завдяки чому їм вдалося спокійно завершити розпочате. Точні удари Аюпова та Мішкіча принесли єкатеринбуржцям перемогу. Свій шлях у чемпіонаті «Урал» розпочав з перемоги, у скарбничці «джмелів» 3 очки, з різницею забитих і пропущених м’ячів 2:1.

Але в середині тижня Урал програв у кубку Локомотиву на виїзді 1:2.

Нижній Новгород

Нижнього Новгорода не вдалося здивувати в першій зустрічі сезону, команда вдома програла пітерському «Зеніту» з рахунком 0:2. Першу половину матчу підопічні Сергія Юрана провели гідно, знищивши всі атаки «зенітників». Все змінилося після перерви, коли Александрова вилучили з поля за порушення. Вже перебуваючи в меншості, синьо-сині не зуміли реалізувати свій план на гру, просто дозволивши пітерцям добити себе. Нижні Новгороди поки без очок, не найкращий старт для клубу.

У середині тижня «Парі НН» у кубковій грі після нічиєї 1:1 у серії пенальті переміг московське «Динамо».

Урал – Нижній Новгород

Урал проти Нижнього Новгорода факти

  • Парі НН не забиває в 5 з останніх 7 матчів у російській лізі;
  • Менше 2,5 голів у 6 з останніх 7 матчів Парі НН у чемпіонаті Росії 1,87;
  • «Урал» виграв останні 3 матчі в чемпіонаті Росії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать господарів поля. На успіх Уралу котирування склали - 2,09. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,60. Котирування Victoria Pari HH зупинилися на позначці 3,65. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результативності. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.87, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.97. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Урал демонструє характер з перших же зустрічей сезону, команда має намір бути як мінімум в середині таблиці. Нижній Новгород, швидше за все, знову боротиметься за виживання. У найближчій грі, думаю, хлопці Гончаренка порадують своїх уболівальників, взявши три очки вдома, «Парі» принаймні не сильніше, плюс грають на виїзді, де набирають очки у великі свята: перемога «Уралу» — 2,09.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0