Динамо Київ - Минай. Чи вдасться киянам на старті чемпіонату?

30 липня в рамках 1-го туру української Прем'єр-ліги поміряються силами команди київського «Динамо» та «Миная».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Київ – Минай

Динамо Київ

Для київського Динамо минулий сезон був невдалим. Команда відверто провалила Лігу Європи, ставши останньою у своєму квартеті. Невдало підопічні Олександра Шовковського виступили і в чемпіонаті України, фінішувавши лише на четвертому етапі. Цей результат дозволяє «біло-синім» у новому сезоні брати участь лише в Лізі конференцій. Влітку кияни провели 5 товариських матчів, здобувши в них 4 перемоги та 1 нічию.

В останньому матчі "Динамо" виявилося сильнішим за "Аль-Хіляль" - 1:0. Буяльський виявився автором переможного голу у складі «Динамо».

Мінай

«Минай» у минулому сезоні тривалий час перебував у нижній частині турнірної таблиці, через що команда навіть ризикувала вилетіти. У самій кінцівці «лисиці» зібралися, віддавши серію з 4 матчів без поразок, що дозволило їм у підсумку фінішувати на 8-му місці в турнірній таблиці АПЛ. Влітку ужгородці активно готувалися до сезону, зігравши у 6 товариських матчах.

В останньому матчі «Минай» був сильнішим за «Металіст» – 2:0. Голи за «лисиць» забили Твердохлєб і Вишневський.

Динамо Київ - Минай

Динамо Київ – Минай факти

  • Київське «Динамо» не зазнає поразок в 11 з останніх 12 матчів чемпіонату України;
  • «Минай» не програє в останніх 4 іграх Чемпіонату України;
  • Тотал голів понад 2,5 за 4 з 5 останніх матчів київського «Динамо» в чемпіонаті України 1,76.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху киян. Котирування на перемогу «Динамо» становили 1,30. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 5,37. Котирування зупинилися на Вікторії Мінай, на рівні 10,65. Букмекери чекають від українських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.07, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.76. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Динамо після провального сезону в новому чемпіонаті налаштоване на серйозну боротьбу за титул. Підписання Ярмоленка лише підтверджує амбіції клубу. Минай за підсумками минулого сезону сенсаційно став 8-м, навряд чи команда зможе повторити свій результат, але підопічні Шарана будуть боротися в кожній грі. Що стосується очної зустрічі, то в успіху київського гранда сумнівів немає, рівень команд непорівнянний: перемога київського «Динамо» з гандикапом 1 (-1,5) – 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0