Шаньдун Тайшань проти Пекін Гоань. Хто виявиться сильнішим у грі сильних середняків китайської Суперліги?

У неділю, 30 липня, на стадіоні Zhinan Olympic Sports Center Stadium відбудеться поєдинок між «Шаньдун Тайшань» і «Пекін Гоань» в рамках 19-го туру китайської Суперліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Шаньдун Тайшань проти Пекін Гоань

Шаньдун Тайшань

Шаньдун Тайшань — команда з великим потенціалом, яка могла б бути в турнірній таблиці вище нинішнього четвертого місця і навіть стати конкурентом Шанхай Порту. Головні зірки «Шаньдуна» — потужний бельгійський півзахисник Маруан Феллайні та високий бразильський нападаючий Крісан, який забив 7 голів у 13 матчах чемпіонату.

З такими майстрами гри на другому поверсі Шаньдун дуже небезпечний на стандартних – штрафних і кутових, які завжди спрямовані на Феллаїні та Крісана. Така проста тактика часто дає свої плоди, адже на тлі захисників китайських команд Феллаїні дійсно виділяється вмінням вибирати позицію і бити головою, до того ж боротися з ним у єдиноборствах дуже складно.

Пекінський Гоань

«Пекін» також міг би бути вище нинішнього шостого місця, але команді не вистачає стабільності. Команда португальського фахівця Рікарду Суареса не може виграти три матчі поспіль і серйозно просунутися в турнірній таблиці.

«Пекін» не дуже добре грає на виїзді, і команді «Суарес» буде важко в матчі з «Шаньдуном», адже Гоань часто поступається після стандартних одиниць, а Тайшань є чи не найнебезпечнішим суперником у цьому компоненті в китайській Суперлізі. В останньому виїзному матчі Пекін поступився Мейчжоу, пропустивши три голи в першому таймі.

Шаньдун Тайшань проти Пекін Гоань

Шаньдун Тайшань проти Пекін Гоань факти

  • У шести з останніх дев'яти матчів Шаньдуна була ставка на менше 2,5 голів;
  • Пекін забив рівно один гол в останніх трьох виїзних матчах;
  • У шести з останніх восьми матчів Пекіна було забито більше 2,5 голів;
  • Остання зустріч команд завершилася внічию 0:0.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська контора 1xbet, яка зручна для ставок на китайську Суперлігу, бачить у цій грі господарів фаворитом господарів – на Шаньдун Тайшань можна поставити з коефіцієнтом 1,75, а на нічию вони дають котирування 3,9 , і 4,6 на перемогу в Пекіні. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У матчах «Шаньдун Тайшань» часто буває менше 2,5 голів, оскільки команда грає прагматично і не розкривається, покладаючись на рідкісні, але влучні атаки та стандарти. «Шаньдун» має сильну та потужну атаку, яка не потребує багатьох гольових моментів для голу. Рекомендуємо в цій зустрічі команд, що знаходяться близько в турнірній таблиці, робити ставку на тотал менше 2,5 голів з коефіцієнтом 2,1.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0