Атлетіко Мінейро проти Фламенго. Чи перервуть господарі серію без перемог у чемпіонаті?

30 липня в рамках 17-го туру бразильської Серії А на «Мінейран Арена» (Белу-Орізонті) поміряються силами команди «Атлетіко Мінейро» і «Фламенго».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Атлетіко Мінейро» проти «Фламенго».

Атлетіко Мінейро

Атлетіко Мінейро перебуває у складному становищі, команда вже 7 зустрічей поспіль не може виграти в національному чемпіонаті. В останньому матчі Серії А підопічні Луїса Феліпе Сколарі зовсім провалилися, програвши на виїзді з мінімальним рахунком Греміо 0:1. Майже за півтори години гри «петушки» не змогли знайти гідної відповіді на швидкий гол з боку господарів.

"Атлетіко Мінейро" посідає 13-е місце в турнірній таблиці Серії А з 21 очком і різницею м'ячів 18:15.

Фламенго

Фламенго виглядає набагато переконливіше, команда вже 5 зустрічей поспіль не знає поразок у національному чемпіонаті, тоді як у 3 останніх турах клуб впевнено зіграв унічию. Хлопцям Хорхе Сампаолі перемогти не вдалося і в останньому матчі "стерв'ятники" на своїй території розійшлися миром з America MG з рахунком 1:1. Автором єдиного голу у складі червоно-чорних виявився Віктор Юго.

Фламенго посідає 3 місце в турнірній таблиці чемпіонату, набравши 28 очок, а співвідношення забитих і пропущених м'ячів 28:19.

Атлетіко Мінейро проти Фламенго

Факти про матч Атлетіко Мінейро – Фламенго

  • Фламенго зіграла внічию в останніх 3 матчах чемпіонату;
  • Атлетіко Мінейро не може забити в останніх 3 матчах чемпіонату Бразилії;
  • Менше 2,5 голів в останніх 4 матчах Фламенго в Лізі 1,69.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля фаворитами матчу. Котирування на перемогу Атлетіко Мінейро становили 2,26. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,28. Котирування зупинилися на Вікторії Фламенго, на позначці 3.33. Букмекери не очікують від бразильських клубів результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.69, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.19. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Атлетіко Мінейро перебуває у найглибшій кризі, команда не може перемогти у 8 матчах у всіх турнірах. Востаннє господарі перегравали суперника 7 червня. Фламенго ж, навпаки, не знає провалів у 8 екстремальних іграх, здобувши 5 перемог і три нічиї. Враховуючи кризу господарів, які 14 травня вдома виграли чемпіонат, та чудову форму гостей. Думаю, без очок хлопці Сампаолі не залишаться: Фламенго не програє – фора 2(0) – 2,36.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0