Кайсар проти Кайрат Алмати. Чи перервуть господарі серію без перемог вдома?

29 липня в матчі 17-го туру казахстанської Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Кайсар» і «Кайрат Алмати». Матч відбудеться на арені імені Гані Муратбаєва (Кизилорда).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Кайсар проти Кайрат Алмати

Кайсар

Кайсар погано виступає в Прем'єр-лізі, команда не може виграти три зустрічі поспіль. Через це позиції «степових вовків» залишають бажати кращого. В останньому матчі чемпіонату підопічні Віктора Кумикова також програли, команда на виїзді поступилася з мінімальним рахунком «Актобе» 0:1. Гості загалом показали хороший рівень гри, але помилка у першому таймі перекреслила всі надії «степових вовків» на очки.

Кайсар посідає 8 місце в турнірній таблиці КПР, набравши 20 очок, різниця м'ячів 18:20.

Кайрат Алмати

Кайрат набирає очки в другому бою поспіль у чемпіонаті, цього разу на своїй території команда зіграла внічию з Мактааралом 2:2. Підопічні Кирила Кекера протягом зустрічі двічі виходили вперед, але ще до перерви супернику вдалося відновити рівновагу. Після паузи «жовто-чорні» втримали гру під контролем, а гості більше не помилилися. У господарів забили Сейдахмет і Паулу.

"Кайрат" посідає 4-е місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги з 28 очками та різницею м'ячів 31:24.

Кайсар проти Кайрат Алмати

Кайсар проти Кайрат Алмати факти

  • Всього менше 2,5 грав у 5 з останніх 6 зустрічей Кайсара в Чемпіонаті Казахстану;
  • Кайсар не може виграти в останніх 3 матчах чемпіонату Казахстану;
  • Понад 2,5 м’яча забито в 7 з останніх 8 ігор Кайрата сезону 2.04.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям у майбутньому матчі. Котирування успіху Кайсара становили 3,40. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,45. На Вікторії Кайрат котирування зупинилися на рівні 2,06. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.75, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.04. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Останні зустрічі «Кайсар» показує невдало, і лише невдачі головних суперників дозволяють клубу залишатися в середині таблиці. Кайрат виглядає набагато переконливіше, цілі гостей на сезон амбітні. Враховуючи кризу господарів, хорошу форму гостей і загалом клас команди з Алмати, думаю, гостям вдасться взяти три очки: перемога Кайрата – 2,06.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0