Атирау проти Жетису. Чи перервуть господарі серію без перемог у чемпіонаті?

30 липня в матчі 17-го туру казахстанської Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Атирау» і «Жетису». Матч відбудеться на «Мунайші Арені» (Атирау).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Атирау проти Жетису

«Атирау»

«Атирау» зараз у складному становищі, команда вже три зустрічі поспіль не може виграти в чемпіонаті країни. В останньому матчі Прем'єр-ліги підопічні Віталія Жуковського знову втратили очки, команда на виїзді зіграла з "Астаною" - 0:0. Весь матч «Ойлерз» провели під другим номером, тому нічию в цій ситуації все ж можна вважати позитивною. У турнірній таблиці Прем'єр-ліги «Атирау» посідає 7-е місце, набравши 23 очки з різницею м'ячів 18:19.

Вдома «зелено-білі» виступають краще, команда не програє в чемпіонаті вже 5 зустрічей.

Жетису

Жетису трохи погрався, в п'яти останніх боях команда здобула три перемоги і одну нічию в КПР. В останньому матчі чемпіонату підопічні Алмаса Кульшинбаєва втратили очки, зігравши вдома внічию з Аксу 1:1. Семиреченці добре почали матч, вже на 3-й хвилині Сілва вивів їх вперед. Незабаром після цього господарі відігралися, але надалі гра вже пішла на зустрічне русло.

Жетису посідає 9 місце в турнірній таблиці чемпіонату Казахстану, набравши 20 очок, при різниці м'ячів 16:24.

Атирау проти Жетису

Факти проти Атирау проти Жетису

  • Атирау не може виграти в останніх 5 іграх сезону;
  • Всього менше 2,5 грав в останніх 5 зустрічах Атирау в сезоні;
  • «Жетису» не програє в 4 з 5 останніх матчів чемпіонату Казахстану.

Прогноз підсумків гри

Атирау потрібно якомога швидше відновлюватися, щоб не випустити конкурентів у лідери. Жетису, навпаки, регулярно набирає очки в останніх турах, команда знаходиться в хорошій формі. Щодо майбутнього матчу, то, думаю, господарі зможуть як мінімум не програти. Підопічні Жуковського регулярно набирають очки вдома: «Атирау» не програє – фора 1(0). Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0