Спартак – Балтика. Чи вдасться калінінградцям зробити сенсацію?

31 липня в рамках 2-го туру російської Прем'єр-ліги на «Відкриття Арені» (Москва) міряються силами команди «Спартак» Москва і «Балтика».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Спартак» – «Балтика».

Спартак

Спартаку довелося потрудитися в першому матчі сезону, щоб зломити опір Оренбурга вдома 3:2. Хлопці Гільєрмо Абаскаля провели хорошу зустріч, навіть у першому таймі вдалося відкрити рахунок. Але після паузи «червоно-білі» втратили концентрацію, тож оренбуржці двічі розписалися у своїх воротах. Лише в самому кінці «гладіатори» знову включилися, спокійно дотиснувши ворога. Голами у москвичів відзначилися Хлусевич (дубль) і Мозес.

«Спартак» посідає 3 місце в турнірній таблиці з 3 очками, співвідношення м’ячів 3:2.

Балтика

"Балтика" не змогла досягти успіху в першій зустрічі в Прем'єр-лізі, команда зазнала поразки на виїзді від "Сочі" з рахунком 0:2. Підопічні Сергія Ігнашевича проспали початок матчу, дозволивши "барсам" забити достроковий гол. Надалі прибалтам вдалося підняти м'яч на ноги, команда сподівалася врятувати хоча б нічию. Задумка калінінградців не спрацювала, адже господарям вдалося подвоїти свою перевагу в самій кінцівці.

«Балтика» посідає 15 місце в турнірній таблиці РПЛ, клуб не має очок, різниця м’ячів 0:2.

Спартак – Балтика

Спартак - Балтика факти

  • Спартак зіграв унічию 6 з останніх 10 домашніх матчів 5,40;
  • «Спартак» не програє в 16 домашніх іграх поспіль, і ця серія продовжується;
  • «Балтика» програла 3 з 4 останніх матчів чемпіонату Росії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху москвичів. Котирування на перемогу «Спартака» становили 1,37. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 5,40. Котирування зупинилися на Вікторії Балтії, на рівні 8,60. Букмекер чекає результативного протистояння від російських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.29, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.64. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Спартак впевнено провів стартовий матч сезону, хоча у команди Абаскала є над чим попрацювати в захисті. «Народна команда» ставить перед собою максимальну мету на сезон – чемпіонство. Для Балтики важливо якомога швидше вийти на новий рівень. У дебютному сезоні для калінінградців головне не вилетіти. Що стосується майбутнього матчу, то в ньому безумовні фаворити господарі, які не програвали вдома вже 10 місяців. Навряд чи новачку РПЛ вдасться перервати серію москвичів вдома: перемога "Спартака" з гандикапом 1 (-1) - 1,53.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0