БАТЕ – Аріс. Чи вдасться гостям знову здобути розгромну перемогу?

У вівторок, 1 серпня, на міському стадіоні «Мезоковешд» відбудеться матч БАТЕ – «Аріс» у рамках другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу БАТЕ – Аріс

БАТЕ

Білоруська команда провалила перший матч у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів і майже не залишила шансів на вихід напередодні матчу-відповіді. БАТЕ пропустив шість голів у власні ворота, і навіть два забиті голи навряд чи додали оптимізму гравцям цієї команди.

У матчі-відповіді БАТЕ не зможе розраховувати на підтримку домашніх уболівальників, що ще більше ускладнює завдання перед командою. Звісно, білоруси не здадуться просто так і намагатимуться голосно грюкнути дверима, а значить, у них точно будуть шанси біля чужих воріт.

Аріс

«Аріс» провів показовий перший матч проти БАТЕ, розгромивши суперника вдома та вирішивши всі питання щодо виходу в наступний раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. Кіпрський клуб добре підготувався до відбіркового етапу і показав чудову гру в першій грі.

У майбутньому матчі тренерський штаб Аріса цілком може провести ротацію складу, і свій шанс отримають гравці, які раніше не так часто грали. Гості можуть грати в своє задоволення і точно не хвилюватимуться за підсумковий результат, але обов'язково спробують ще раз перемогти суперника.

БАТЕ – Аріс

Факти про матч БАТЕ – Аріс

  • У першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Аріс» переміг борисовський БАТЕ з рахунком 6:2;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю Аріса ставка на тотал овер (2,5) виходить 2,15;
  • У середньому в чотирьох з десяти матчів за участю БАТЕ ставка на те, що заб'ють обидві команди, становить 1,93;
  • БАТЕ забив у всіх трьох матчах кваліфікації Ліги чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на матч-відповідь 2-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів: на БАТЕ можна поставити 3,10, на нічию — 3,20, на Аріс — на перемога за 2,43. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Після гольової феєрії в першому матчі між командами інтриги в цьому протистоянні не залишилося, адже БАТЕ, по суті, потрібно зробити неможливе, щоб вийти до наступного раунду кваліфікації. Тому матч-відповідь перетворюється на формальність, у якій суперники можуть без тиску зіграти на підсумковий результат і перевірити найближчий резерв. Робочим варіантом ставки буде тотал понад (2,5) за 2,15.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0