Галатасарай – Жальгіріс. Чи вдасться гостям вибити турецький гранд?

2 серпня в рамках 1/4 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів на «Неф Арені» (Стамбул) поміряються силами команди «Галатасарай» і «Жальгіріс». Результат першої зустрічі 2:2.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Галатасарай" - "Жальгіріс".

Галатасарай

Галатасарай не зміг досягти успіху в першому матчі 1/4 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів, команда на виїзді поступилася внічию Жальгірісу 2:2. Підопічні Окана Бурука в ігровому плані виглядали на полі набагато переконливіше, команда володіла м'ячем 66% ігрового часу і регулярно втікала в атаку. У підсумку на 78-й хвилині «леви» навіть вели в рахунку 2:1. Вже в кінцівці турки завчасно дозволили собі розслабитися, тим самим давши «зелено-білим» шанс відігратися. У червоно-жовтих голи відзначилися Бардакчі та Дервісоглу.

Зазначу, що турки вдома не програють в останніх 5 зустрічах.

Жальгіріс

Жальгіріс не програє вже 12 матчів поспіль на всіх рівнях. Підопічні Володимира Чебуріна добре показали себе у кваліфікації Ліги чемпіонів, зігравши вдома внічию з Галатасараєм 2:2. "Зелено-білі" не змогли нав'язати туркам свої умови, тому команда була змушена відбивати атаки суперника. При цьому литовці вміло розпоряджалися своїми моментами, що дозволяє зберегти шанси на подолання раунду. Голи за «Жальгіріс» забили Оєвусі та Казлаускас.

Литовці наближаються до вильоту з безпрограшною серією з 12 матчів.

Галатасарай – Жальгіріс

Галатасарай проти Жальгіріс факти

  • Галатасарай не зазнав поразки в останніх 7 іграх у всіх турнірах;
  • Тотал понад 2,5 зіграних в останніх 4 матчах Галатасарая 1,41;
  • Жальгіріс не програє в останніх 12 офіційних матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху турків. Котирування успіху Галатасарая становили 1,12. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 7,80. Котирування зупинилися на Вікторії Жальгіріс на рівні 18.00. Букмекерська контора чекає від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3.5» коефіцієнт - 1.66, «Тотал більше 3.5» з лапками - 2.05. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Галатасарай» провалив поїздку, команда витратила багато грошей на посилення складу, а в Литві перемогти не змогла. «Жальгіріс» вже показав себе з найкращого боку у всій футбольній Європі, але рівень команди все одно не дотягує до рівня турків. У Стамбулі, безумовно, господарі є фаворитами, але я не чекаю від них суперпоразки, литовський клуб показав, що теж вміє грати у футбол і карати за помилки. Вважаю, що плюсовий гандикап для гостей - це ігрова ставка: Жальгіріс не програє більше 2 голів - фора 2 (+2,5) - 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0