Панатінаїкос – Дніпро-1. Чи варто чекати сюрпризу в Греції?

1 серпня "Панатінаїкос" і "Дніпро-1" зійдуться в чвертьфіналі кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА. Матч прийме «Апостолос Ніколаїдіс Арена» (Афіни). Результат першої зустрічі – 3:1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Панатінаїкос" - "Дніпро-1".

Панатінаїкос

Панатінаїкос не втратив обличчя в першій офіційній грі сезону, команда переграла Дніпро-1 з рахунком 3:1 у другому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Хлопці Івана Йовановича за грою виглядали не так переконливо, як українці, але команда вміло реалізувала свої моменти. У підсумку «конюшинам» вдалося забити три голи, що дозволяє їм впевнено почуватися перед матчем-відповіддю. Перемогу Панатінаїкосу принесли точні удари Шпорара, Джурічіча та Іоаннідіса.

Вдома греки не програвали в останніх 9 офіційних зустрічах.

Дніпро-1

«Дніпро-1» провалив дебют у Лізі чемпіонів, у першому матчі кваліфікації команда на нейтральному полі зазнала поразки від грецького «Панатінаїкоса» з рахунком 1:3. Підопічні Олександра Кучера в цілому переконливо провели зустріч, однак впевненої гри в атаці команді не вистачило. В захисті «жовто-сині» теж помилялися, тож грекам вдалося тричі розписатися у воротах Дніпра. Вже буквально перед свистком на перерву команда змогла повернути м'яч, Танчик виклався на славу, хоча толку з цього було мало.

Останні два матчі єврокубків українці програли на виїзді.

Панатінаїкос – Дніпро-1

Панатінаїкос – Дніпро-1: факти

  • Панатінаїкос не зазнав поразки в останніх 9 домашніх іграх у всіх турнірах;
  • Менше 2,5 голів у 6 з останніх 8 офіційних матчів Панатінаїкоса 1,99;
  • Тотал понад 2,5 зіграних у 4 з 5 останніх матчів «Дніпра-1».

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями зустрічі букмекери бачать греків. Котирування успіху Панатінаїкоса склали 1,57. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,10. Котирування зупинилися на Вікторії Дніпро-1, на рівні 5.00. Букмекерська контора чекає від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.99, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.73. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Панатінаїкос» зробив серйозну заявку на вихід у наступний раунд у першому ж матчі, тепер потрібно просто грати у свій футбол на своєму полі. «Дніпро-1» невдало дебютував у Лізі чемпіонів, шансів продовжити боротьбу в турнірі мінімум. Минулого сезону українці показали, що не дуже готові до протистоянь з найкращими командами Європи. Влітку «Дніпро-1» особливо не зміцнився, тому й поразка в першій грі. У Греції, думаю, підопічні Йовановича підтвердять свою силу і знову переграють суперника: перемагає Панатінаїкос – 1,57.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0