Маккабі Хайфа – Шериф. Чи вдасться гостям утримати перевагу?

У середу, 2 серпня, на стадіоні «Саммі Оф» відбудеться матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між «Маккабі» Хайфа і «Шериф».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Маккабі Хайфа» проти «Шерифа».

«Маккабі Хайфа»

«Маккабі Хайфа» не скористалася своїми шансами в першій грі, мінімально програвши на чужому полі. Ізраїльська команда істотно ускладнила завдання виходу в наступний етап кваліфікації Ліги чемпіонів, але нова домашня зустріч залишає команді можливість виправити ситуацію.

«Маккабі» надалі має грати набагато краще зі своїми вболівальниками, більше атакувати та створювати загрози чужим воротам. Безумовно, контролювати гру візьмуть господарі поля, і головним питанням для гравців ізраїльського клубу буде реалізація своїх моментів.

Шериф

«Шериф» добре провів перший матч проти «Маккабі» з Хайфи, зумівши добитися потрібного результату перед поєдинком. Перемога в останньому матчі залишає молдавській команді хороші шанси на вихід до наступного раунду Ліги чемпіонів, хоча матч у відповідь гостям буде складним.

У новому матчі «Шериф» зробить ставку на контратаки та стандартні моменти, і така тактика цілком може принести гостям успіх. У збірній Молдови багато досвідчених і хороших гравців, які можуть забезпечити успішний результат у майбутній боротьбі.

Маккабі Хайфа – Шериф

Маккабі Хайфа проти Шерифа факти

  • У першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Шериф» переміг «Маккабі» з рахунком 1:0;
  • В середньому в одному з десяти матчів за участю Шерифа ставка на тотал-овер (2,5) припадає на 2,15;
  • У середньому в п'яти з десяти матчів за участю Маккабі Хайфа ставка йде на те, що "обидві команди заб'ють" 2,24;
  • Маккабі Хайба виграв три з останніх п'яти матчів на різних рівнях.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч-відповідь кваліфікації Ліги чемпіонів: на Маккабі з Хайфи можна поставити 1,63, на нічию – 3,60, на перемогу Шерифа. - за 6,40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Один з найцікавіших матчів другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, в якому інтрига зберігається після першого матчу. «Маккабі» самостійно спробує підтвердити статус фаворита і докладе всіх зусиль, щоб відіграти розрив в один м'яч. Очевидно, що в новій зустрічі шериф обере оборонну модель гри, але може використати одну з контратак. Логічним вибором у цьому випадку буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 2,24.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0