Астана - Динамо Загреб. Чи візьмуть господарі реванш за поразку в Хорватії?

2 серпня в чвертьфінальному раунді кваліфікації Ліги чемпіонів зустрінуться команди «Астана» і «Динамо» Загреб. Матч відбудеться на "Астана Арені" (Астана). Результат першої зустрічі – 0:4.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Астана» – «Динамо» Загреб

Астана

Астана фактично попрощалася зі своїми шансами на вихід в основний раунд Ліги чемпіонів, команда на виїзді зазнала розгромної поразки від загребського Динамо 0:4. Хлопці Григорія Бабаяна відверто провалили перший тайм, дозволивши хорватам тричі розписатися у своїх воротах. Після перерви гості ще більше зміцнили свою перевагу. Варто відзначити, що «жовто-сині» програли цілком заслужено, адже за весь матч команда не завдала жодного удару по воротах «Динамо».

Вдома казахам теж не доводиться сподіватися на диво, хоча команда не знає поразок вже 9 зустрічей поспіль у чемпіонаті країни.

Динамо Загреб

Загребське "Динамо" практично зняло всі питання щодо переможця в парі, розгромивши казахську "Астану" з рахунком 4:0 у домашньому матчі 1/4 фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів. Підопічні Ігоря Біщана провели потужний перший тайм, коли зуміли тричі розписатися у воротах "жовто-синіх". Надалі хорвати продовжували тримати ситуацію на полі під своїм контролем, хоча витрачати енергію з клубу особливого сенсу не було. Героєм зустрічі з Динамо виявився Іванушеч, який оформив хет-трик, ще один гол на рахунку Шпікіча.

У Казахстані хорвату залишається тільки оформити вихід до наступного раунду турніру.

Астана - Динамо Загреб

Факти про матч Астана – Динамо Загреб

  • «Астана» не зазнає поразок в останніх 9 домашніх іграх у всіх турнірах;
  • Більше 2,5 голів зіграно в 5 з останніх 6 ігор Динамо Загреб 1,96.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями зустрічі букмекери бачать хорватів. Котирування на успіх Астани склали 3,65. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,40. Для загребського "Динамо" котирування зупинилися на рівні 1,94. Букмекерська контора не очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.75, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.96. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Астана» провалила перший матч, і тепер може готуватися до Ліги Європи. Загребське "Динамо" підтвердило статус фаворита, команда впевнено рухається на шляху до групи. З огляду на результат першого матчу, думаю, що команди зіграють у відкритий футбол, порадувавши вболівальників забитими м’ячами: тотал понад 2,5 – 1,96.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0