Нафтан – Шахтар Солігорськ. Чи перервуть господарі серію поразок у цьому сезоні?

4 серпня в рамках 16-го туру Вищої ліги Білорусі на «Атлант Арені» (Новополоцьк) поміряються силами команди «Нафтан» і «Шахтар» Солігорськ.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Нафтан – Шахтар Солігорськ

Нафтан

Нафтан проводить вкрай невдалий сезон, в останніх 10 матчах чемпіонату Білорусі команда здобула лише 1 перемогу при 9 поразках. В останньому матчі Вищої ліги підопічні Альберта Рибака відверто провалили, програвши вдома «Німану» з рахунком 0:3. У турнірній таблиці чемпіонату «Нафтан» посідає 12-е місце, набравши лише 8 очок після 14 турів із різницею м’ячів 7:25.

Також "сіверяни" провалили Кубок Білорусі, в 1/16 фіналу команда поступилася Ниві Долбіжно 2:3.

Шахтар Солігорськ

«Шахтар» продовжує боротися зі своїми проблемами, команді все одно не вдається відіграти штрафні 35 очок. У той же час, хлопці Олексія Баги не безпомилкові на полі; в останньому матчі чемпіонату країни команда на виїзді зазнала поразки від БАТЕ з рахунком 0:2. Зараз «Шахтар» посідає 14-е місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, маючи на рахунку клубу мінус 6 очок при співвідношенні забитих і пропущених м'ячів 27:14.

А ось у Кубку Білорусі «гірникам» не було рівних, команда по черзі перегравала «Івацевичі» 6:1 та «Динамо Брест» 2:1.

Нафтан – Шахтар Солігорськ

Нафтан – Шахтар Солігорськ факти

  • Нафтан програв останні 4 домашні матчі в чемпіонаті Білорусі;
  • Понад 2,5 м'яча в останніх 4 іграх сезону Нафтана 1,68.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху «гірників» на виїзді. Котирування на перемогу «Нафтану» становили 9,30. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 5,10. Котирування зупинилися на перемозі «Шахтаря» на позначці 1,29. Букмекери чекають від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 2.05, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.68. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Нафтан» у кризі, команда є одним із головних претендентів на виліт. Очки господарям у майбутньому матчі даються з великими труднощами. Гірник продовжує відігравати покарання, і в наступних раундах має вийти в плюс за набраними очками. Рівень команд, їх форма непорівнянні, навіть домашній стадіон не дозволить «Нафтану» розраховувати на зароблені очки: перемога «Шахтаря» з гандикапом – фора 2 (-1,5) – 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0