Атлетіко Насьональ – Расінг. Чи вдасться колумбійцям добитися домашнього успіху?

4 серпня в грі 1/8 фіналу Кубка Лібертадорес зустрінуться команди Атлетіко Насьональ і Расінг. Матч відбудеться на арені Атанасіо Жірардо (Медельїн).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Atlético Nacional проти Racing

Atlético Nacional

Atlético Nacional за свою історію двічі вигравав Кубок Лібертадорес, остання перемога датується 2016 роком. Зараз колумбійці грають набагато скромніше, зелені вже не наближалися до трофею. Підопічні Ернана Даріо Еррери не пройшли цю відбіркову кампанію без проблем, команда посіла друге місце в групі H з 10 очками, поступившись Олімпії Асунсьйон.

Після відновлення сезону в Колумбії "Атлетіко Насьональ" не знає невдач. В останньому матчі команда перемогла «Ягуарес Кордоба» з рахунком 2:1.

Перегони

Гонки вже забули смак перемог у Кубку Лібертадорес, аргентинська команда має лише один трофей, завойований у далекому 1967 році. У цьому відбірковому раунді хлопці Фернандо Гаго показали себе набагато переконливіше, команда виграла свій квартет, залишивши позаду Фламенго , Nublense і Aucas. До матчів плей-оф «академіки» підходять у хорошій формі, команда не знає поразок уже 10 зустрічей поспіль на всіх рівнях.

У чемпіонаті Аргентини "Расінг" після 27 турів посідає 12 місце з 36 очками.

Атлетіко Насьональ – Расінг

Факти про матч Атлетіко Насьональ – Расінг

  • Атлетіко Насьональ не програє в 7 з останніх 8 матчів сезону;
  • Гонки без поразок у 10 з останніх 11 матчів сезону 1,58.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери дають більше шансів на успіх господарям. Котирування на перемогу Атлетіко Насьональ становили 2,38. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,15. Котирування зупинилися на Victoria Racing, близько 3.15. Букмекери не очікують результативного футболу від південноамериканських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.59, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.35. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Атлетіко Насьональ виступає стабільно, спадів у грі та результатах колумбійців немає. За останні тижні перегони набрали обертів, рідко програючи суперникам. Обидві команди виглядають збалансовано і готові до матчів на вибування, тому припускаю, що переможця в цьому матчі не буде: нічия – Х – 3,15.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0