Славія Мозир – Мінськ. Чи продовжать гості безпрограшну серію в цьому сезоні?

4 серпня в матчі 16-го туру Вищої ліги Білорусі на арені «Юність» (м. Мозир) поміряються силами клуби «Славія» Мозир і «Мінськ».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Славія Мозир – Мінськ

«Славія Мозир»

Першу половину сезону «Славія» показала непогано, завдяки чому команді вдалося втриматися впритул до групи лідерів. Щоправда, в останньому матчі чемпіонату мозиряни втратили очки, зігравши на своїй території внічию з «Енергетиком-БГУ» 0:0. Після 14 турів підопічні Івана Біончика займають 5 місце в турнірній таблиці, набравши 21 очко, а співвідношення забитих і пропущених м’ячів – 15:13.

Славія вже встигла взяти участь у новому Кубку Білорусі, обігравши в 1/16 фіналу Слонім-2017 з рахунком 2:1.

Мінськ

Мінчани зробили чудовий хід до перерви, команда накопичила успішну серію з чотирьох матчів без поразок у чемпіонаті країни. Лише в останньому матчі Вищої ліги підопічні Сергія Яромка втратили очки, зігравши на виїзді внічию з «Іслоччю» – 0:0. Мінськ посідає сьому сходинку в турнірній таблиці чемпіонату, команда заробила 18 очок після 15 зустрічей при різниці м'ячів 13:12.

У Кубку Білорусі «городянам» довелося потрудитися, в 1/16 фіналу команда лише в овертаймі розгромила «Молодечно» 1:0. Щоправда, в 1/8 фіналу вона зіграла впевненіше, розгромивши вдома «Дніпро-Могильов» з рахунком 2:0.

Славія Мозир – Мінськ

Славія Мозир – Мінськ факти

  • Славія Мозир не зазнає поразок в останніх 4 домашніх матчах білоруської першості.
  • Мінськ не програє в останніх 6 офіційних матчах сезону;
  • Менше 2,5 м'ячів в останніх 4 офіційних матчах сезону Мінська 1,87.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у домашній успіх мозирян. Котирування на перемогу Славії становили 2,05. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,45. Котирування зупинилися на перемозі в Мінську, на рівні 3,25. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.87, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.83. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У нинішньому сезоні «Славія» показує непоганий результат, в основному завдяки домашнім іграм. Мінськ по ходу чемпіонату набирає обертів, наближаючись до вильоту з тривалою безпрограшною серією. Сильною стороною обох клубів є гра в захисті, в середньому вони пропускають менше 1 голу за гру. При цьому в нападі виглядають скромно. Тому від очної зустрічі очікувати яскравого та результативного футболу не варто: тотал під 2,5 – 1,87.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0