Сантос проти Атлетіко Паранаенсе. Чи перервуть господарі серію поразок цього сезону?

5 серпня в матчі 18-го туру бразильської Серії А зустрінуться команди Сантос і Атлетіко Паранаенсе. Матч прийме арена Віла Бельміро (Сантос).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сантос" проти "Атлетіко Паранаенсе".

Сантос

Сантос продовжує лихоманити, команда вже три зустрічі поспіль не може виграти в чемпіонаті країни. В останньому матчі підопічні Одаїра Ельмана теж не впоралися, поступившись на виїзді з мінімальним рахунком 0:1 Флуміненсе. "Риби" провели дуже слабкий поєдинок, за весь час не завдавши жодного удару по воротах господарів. При цьому єдину помилку допустили самі гості, тим самим віддавши перемогу Флуміненсе.

Сантос опустився на 15 місце в турнірній таблиці Серії А з 17 очками при різниці м'ячів 18:26.

Атлетіко Паранаенсе

Атлетіко Паранаенсе не програє вже три зустрічі поспіль у чемпіонаті країни, хоча в останньому турі команда втратила очки, зігравши вдома внічию з Крузейро 3:3. Хлопці Пауло Турра більшу частину часу проводили в якості наздоганяючого. Лише в самій кінцівці «ураган» набрав обертів, що дозволило уникнути поразки. У складі "червоно-чорних" голи забили Мадсон, Пабло та Фернандіньо.

Атлетіко Паранаенсе посідає 7 місце в Серії А з 27 очками та співвідношенням м'ячів 25:21.

Сантос проти Атлетіко Паранаенсе

Факти про матч Сантос – Атлетіко Паранаенсе

  • «Сантос» не зміг виграти 10 з останніх 11 матчів чемпіонату Бразилії;
  • Голи більше 2,5 у 5 з останніх 6 матчів Сантоса в чемпіонаті Бразилії 2,46;
  • Atlético PR забив принаймні 2 голи в останніх 3 матчах чемпіонату.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у домашній успіх "рибки". На перемогу Сантоса котирування становили 2,31. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,12. Котирування зупинилися на перемозі «Атлетіко Паранаенсе», близько 3.05. Букмекери не чекають від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.55, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.46. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Сантос продовжує падати, команда опинилася під загрозою загрузнути в боротьбі за виживання. Набагато переконливіше виглядає «Атлетіко Паранаенсе», команда в хорошій формі, відставання від топ-3 становить всього 4 очки. Від майбутньої гри очікую голів, господарям потрібно перемагати, гості на виїзді грають невдало, хоча в цілому виглядають солідніше. Обидві команди будуть прагнути до перемоги, тому будуть атакувати: тотал понад 2,5 - 2,46.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0