Рубін – Спартак. Чи продовжать гості переможну серію на старті сезону?

5 серпня в рамках 3-го туру російської Прем'єр-ліги на «Ак Барс Арені» (Казань) поміряються силами московські «Рубін» і «Спартак».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Рубін» – «Спартак».

Рубін

Рубін невдало розпочав новий сезон, а перемог в активі клубу немає. Підопічні Рашида Рахімова провалили Кубок Росії, поступившись у першій зустрічі групового раунду «Ростову» з рахунком 0:1. У Прем'єр-лізі казанці вже встигли зачепитися за очки, команда на своїй території зламала мир з "Оренбургом" - 1:1. Господарі змогли вийти вперед ще в першому таймі, Фамейе пробив точно в створ. Але після перерви "рубін" занадто рано розслабився, дозволивши оренбуржцям відігратися.

«Рубін» посідає 10-е місце в РПЛ, набравши 2 очки, при співвідношенні м’ячів 3:3.

Спартак

«Спартак» чудово розпочав новий сезон, команда виграла всі три офіційні матчі сезону. Підопічні Гільєрмо Абаскаля переконливо показали себе в Кубку Росії, обігравши на виїзді «Краснодар» з рахунком 2:1. Вдалим для «червоно-білих» став і матч РПЛ, в якому команда вдома розігралася з балтійцями 2:1. Москвичі повністю домінували над суперником, дозволивши собі розслабитися в самій кінцівці. У складі «Гладіаторів» голи забили Бонгонда та Промес.

«Спартак» посідає 2 місце в чемпіонаті, набравши 6 очок, при співвідношенні м’ячів 5:3.

Рубін – Спартак

Рубін – Спартак факти

  • Рубін не може перемогти в останніх 6 матчах РПЛ;
  • Менше 2,5 голів у 5 з останніх 6 матчів Рубіна 2,13;
  • Спартак виграв усі 3 матчі в сезоні.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать москвичів. Котирування на перемогу "Рубіна" становили 3,35. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,70. Котирування зупинилися на Вікторії Спартак, на рівні 2,16. Букмекери чекають голів від російських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.13, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.74. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Для новачка чемпіонату «Рубін» добре впорався в стартових турах, у команди є потенціал, і вона здатна додати. «Спартак» чудово починає, обігравши всіх своїх суперників. У найближчій грі, враховуючи форму гостей, їх перемоги в новому сезоні, плюс статус новачка в чемпіонаті господарів, думаю, хлопці Абаскаля зможуть взяти три очки: перемога «Спартака» – 2,16.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0