Оренбург - Урал. Чи здобудуть господарі першу перемогу в сезоні?

5 серпня в рамках 3-го туру російської Прем'єр-ліги на «Газовик Арені» (Оренбург) поміряються силами команди «Оренбург» і «Урал».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Оренбург проти Уралу

Оренбург

Оренбург почав сезон не найкращим чином, команда досі не знає перемог. Хлопці Іржі Ярошика слабо показали себе в Кубку Росії, в стартовому матчі команда вдома була обіграна ЦСКА з рахунком 0:6. Не набагато краще виступили «газівники» в останньому матчі чемпіонату, зігравши на виїзді внічию з «Рубіном» – 1:1. Оренбург проспав першу половину матчу, дозволивши казанцям вийти вперед. Лише після перерви гості знайшли в собі сили відновити рівновагу зусиллями Переса.

Оренбург займає 10 місце в турнірній таблиці, набравши 1 очко, при співвідношенні м'ячів 3:4.

Урал

«Урал» викликає змішані почуття щодо початку сезону, а команда нестабільна. Напередодні підопічні Віктора Гончаренка взяли участь у матчі Кубка Росії, в якому на виїзді команда зазнала поразки від московського "Локомотива" з рахунком 1:2. У заключному турі Прем'єр-ліги "помаранчево-чорним" не вдалося підняти настрій, команда вдома розійшлася з "Нижнім Новгородом". Навіть незважаючи на ігрову перевагу, «джмелі» не змогли реалізувати жодного шансу.

У турнірній таблиці РПЛ "Урал" займає 4-е місце, набравши 4 очки, різниця м'ячів - 2:1.

Оренбург - Урал

Оренбург проти Уралу факти

  • Оренбург не може виграти в останніх трьох зустрічах;
  • Урал не програє в останніх 4 матчах чемпіонату Росії
  • Більше 2,5 голів зіграно в 6 з останніх 7 ігор Оренбурга 1,68.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля фаворитами матчу. Котирування на перемогу оренбуржців склали 2,33. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,70. Котирування на перемогу Уралу зупинилися на позначці 3,00. Букмекери чекають від російських команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.21, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.68. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Влітку «Оренбург» змінив наставника, і хоча під керівництвом Ярошика вони не можуть знайти свою гру, команді бракує злагодженості. «Урал» на початку сезону виглядає переконливо, «Єкатеринбуржці» — злагоджена і збалансована команда. Що стосується майбутньої гри, то я думаю, що обидві команди продовжать свою серію, господарі без перемог, а гості без поразок. Хлопці Гончаренка зможуть набрати важливі очки, хоча б не програвши Оренбургу: «Урал» не програє – фора 2 (0) – 2,20.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0