Манчестер Сіті – Арсенал. Яка команда виграє Суперкубок Англії?

"Манчестер Сіті" зіграє з "Арсеналом" у матчі за Суперкубок Англії в неділю, 6 серпня, на стадіоні "Вемблі".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Манчестер Сіті – Арсенал

«Манчестер Сіті»

«Манчестер Сіті» виграв требл минулого сезону, і в новій кампанії буде цікаво побачити, чи будуть мотивовані гравці «Сіті». Пеп Гвардіола славиться тим, що не дає своїм гравцям розслаблятися, тому в матчі за Суперкубок Англії він, звичайно, вимагатиме від них виключно позитивного результату.

Манчестер Сіті втратив кількох ключових гравців цього літа, включаючи Ілкая Гюндогана та Ріяда Мареза. Але головною ударною силою в атаці залишаються Ерлінг Холланд і Кевін Де Брюйне у «городян», результативна гра яких, безперечно, може стати запорукою успіху команди в майбутній зустрічі.

Арсенал

«Арсенал» зайняв друге місце в минулому сезоні ліги і отримав можливість зіграти в Суперкубку Англії з цим результатом. Для «канонірів» така боротьба – хороший шанс розпочати новий сезон з перемоги над сильним суперником і здобути новий трофей.

Лондонці провели дуже плідну трансферну кампанію і серед головних придбань важливо виділити Кая Хаверца з "Челсі" і Деклана Райса з "Вест Хема". У новому сезоні команда Мікеля Артети планує продовжити прогрес і на рівних зіграти з головними суперниками в АПЛ.

Манчестер Сіті – Арсенал

Манчестер Сіті – Арсенал факти

  • У минулому сезоні чемпіонату Манчестер Сіті двічі переміг Арсенал: 3:1 і 4:1;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» становила 1,66;
  • У чотирьох з останніх п'яти боїв між командами у всіх турнірах ставка на тотал понад (2,5) 1,68;
  • Манчестер Сіті виграв останні вісім матчів проти Арсенала у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на матч за Суперкубок Англії: на перемогу Манчестер Сіті можна поставити з коефіцієнтом 1,74, на нічию 4,00, на перемогу Арсенала за 4,40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Футбольний сезон в Англії традиційно відкривається матчем за Суперкубок країни, в якому цього разу зіграють Манчестер Сіті та Арсенал. Очікувано, «городяни» є фаворитами майбутньої зустрічі і спробують поповнити свою колекцію ще одним трофеєм. «Каноніри» навряд чи змиряться з таким розкладом сил і намагатимуться нав'язати свою гру іменитому супернику. У такому матчі повинні бути голи, тому логічним вибором буде ставка на тотал більше (2,5) за 1,68.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0