Сочі проти Ахмата. Чи візьмуть гості перші очки в сезоні?

6 серпня в матчі 3-го туру російської Прем'єр-ліги на «Фішт Арені» (Сочі) зустрінуться команди «Сочі» і «Ахмат».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Сочі» проти «Ахмата».

Сочі

Сочі добре розпочав сезон, обігравши «Балтику» з рахунком 2:0 у першому турі чемпіонату Росії на своїй території. На цьому хлопці Дмитра Хохлова не зупинилися. У Кубку Росії на виїзді впевнено розібравшись з «Факелом» 3:1. Лише в останньому матчі чемпіонату "Барси" помилилися, поступившись на виїзді "Краснодару" з рахунком 0:2. Сочинці цього разу не були готові до активної боротьби, тому "бики" спокійно вирішили результат на свою користь.

Сочі посідає 9 місце в турнірній таблиці, набравши 3 очки, при співвідношенні м'ячів 2:2.

Ахмат

А ось Ахмат повністю провалив старт, зараз команда перебуває в серії з трьох поразок поспіль на всіх рівнях. Напередодні підопічні Сергія Ташуєва провалили Кубок Росії, програвши на виїзді «Зеніту» 0:2. Невдало виступила грозненська команда і в Прем'єр-лізі, поступившись уже вдома Краснодару з рахунком 2:3. «Зелено-білі» були змушені весь час відбивати атаки «биків», перехилити удачу на свій бік так і не вдалося. Голи у господарів забив Конате, який оформив дубль з пенальті.

Ахмат посідає 14 місце в чемпіонаті, клуб не має очок, різниця м'ячів 3:5.

Сочі проти Ахмата

Сочі проти Ахмата факти

  • Більше 2,5 голів в останніх 8 матчах Ахмата в чемпіонаті Росії 2,07;
  • Тотал голів менше 2,5 в останніх 4 матчах Сочі в Чемпіонаті Росії;
  • Ахмат пропустив мінімум 2 голи в останніх 4 матчах чемпіонату Росії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають невелику перевагу в матчі господарям поля. Котирування на перемогу Сочі становили 2,42. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,40. На перемозі Ахмата котирування зупинилися на позначці 3,10. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.78, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.07. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Сочі непогано розпочали сезон, команда має намір боротися за місця у верхній частині турнірної таблиці. Я провалив старт сезону, програвши всі три матчі, а у команди хороший потенціал. Що стосується майбутньої гри, то враховуючи старт команд у цьому сезоні, серію з 4 перемог Сочі над Грозним вдома, думаю хлопці Хохлова і цього разу без очок не залишаться: Сочі не програє - фора 1 (0 ) - 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0